Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα»
Media

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα»

«Μακάρι να με σκεφτεί κι ο σταθμός σε έναν ψυχαγωγικό ρόλο πρωινής εκπομπής δημοσιογραφικής και lifestyle» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

«Ίσως δεν με έχουν σκεφτεί στην ψυχαγωγία γιατί έλεγα πάντα ειδήσεις, έκανα βαρύ ρεπορτάζ δρόμου κι ιατρικό όπου στην πανδημία βραβεύτηκα και το ρεπορτάζ υγείας του Star πήγε γενικά πάρα πολύ καλά. Μακάρι να με σκεφτεί κι ο σταθμός σε έναν ψυχαγωγικό ρόλο πρωινής εκπομπής δημοσιογραφικής και lifestyle» είπε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Στην τηλεόραση του εξωτερικού είτε στην Αγγλία είτε στην Αμερική ο καλός παρουσιαστής είναι άνω των 50 και βλέπουμε παρουσιαστές να κάνουν απίστευτη καριέρα. Δηλαδή ο νέος έχει την εμπειρία κι έχει κάνει τόσα ρεπορτάζ για να μπορεί να γίνει καλός παρουσιαστής; Αν ο παρουσιαστής αυτός είναι καλός, τα λέει ωραία στον κόσμο, έχει γκελ και κάνει νούμερα, τι σχέση έχει η ηλικία;» απάντησε για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Αναφερόμενη στην Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Παίζει πολύ ρόλο κι ο παράγοντας τύχη. Ήταν σε έναν σταθμό που την δεδομένη στιγμή έδινε πολλές ευκαιρίες σε νέους δημοσιογράφους».

papakostopoulou-(7).jpg

«Ήμουν παντρεμένη με τον Μάριο με τον οποίο έχω μια εξαιρετικά καλή σχέση, είμαστε σαν αδέρφια. Ξαναφτιάχνω την ζωή μου με τον Νίκο, ο οποίος γνώρισε τον πρώην άντρα μου, διότι η Μαριλίτα το διάστημα της καραντίνας πήγαινε στο Μεσολόγγι όπου είναι ο τόπος καταγωγής του μπαμπά της. Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε πιο καλά με τον νυν και κάναμε και πολύ ωραία παρέα. Εγώ είμαι διαζευγμένη δέκα χρόνια από τον πρώτο γάμο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

papakostopoulou-(5).jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved