Οι «Πανθέοι» σε τροχιά υλοποίησης! Η εμβληματική σειρά επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΙ
Media

Οι «Πανθέοι» σε τροχιά υλοποίησης! Η εμβληματική σειρά επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΙ

Οι Πανθέοι: Η εμβληματική σειρά επιστρέφει στη μικρή οθόνη ύστερα από 46 χρόνια από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και για τους κεντρικούς ρόλους συζητούν μεγάλα ονόματα.

Το επικών διαστάσεων μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη, ανεπτυγμένο αρχικά σε τρεις τόμους και γραμμένο στο 1945 έως το 1961 θα εντάξει στο πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ σε παραγωγή των στούντιο Καραγιάννη. Οι «Πανθέοι» για πρώτη φορά έγιναν σειρά στην ΕΡΤ.

panthepi-(2).jpg

Έκαναν πρεμιέρα στις 15 Απριλίου 1977 και ολοκληρώθηκαν την 1 η Ιουνίου 1979, έπειτα από 100 L συναρπαστικά επεισόδια τα οποία καθήλωσαν τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την ιστορία της Μάρμως και του Κίτσου. Το ριμέικ θα προβάλλεται καθημερινά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του καναλιού του Φαλήρου. Την επιμέλεια σεναρίου συζητεί να αναλάβει ο Λευτέρηε Παπαπέτρου και τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Το καστ

panthepi-(5).jpg

Στη σειρά της ΕΡΤ, που έχει αφήσει το ισχυρό αποτύπωμά της στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και της μυθοπλασίας πρωταγωνιστούσαν σπουδαίοι ηθοποιό. Το μεγάλο στοίχημα λοιπόν είναι να βρεθεί ένα νέο καστ ισάξιο των βεληνεκούς της σειράς καθώς οι προσδοκίες όλων γι’ αυτή την παραγωγή είναι μεγάλες. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv24 στον ρόλο του Ανδρέα Πανθέου θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη. Ο Μιχάλης Σαράντης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον ρόλο του Κίτσου, ενώ στο καστ θα υπάρξει και μια επιστροφή-έκπληξη καθώς η Κάτια Δανδουλάκη δέχτηκε πρόταση να ενσαρκώσει τη Χρυσοστόμη Πανθέου, μια από τις θείες της οικογένειας. Για το πρωταγωνιστικό τιμ έχει ακουστεί έντονα και του Γιάννη Μπέζου. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Ιούνιο και η εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη έχει αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες καθώς η ιστορία θα εξελιχθεί σε 150 επεισόδια.

Η ιστορία

1683280912478-522397572-panthepi-(3).jpg

Η υπόθεση Σύμφωνα με τη μυθιστορηματική σύνθεση του συγγραφέα, η ιστορία αρχίζει το φθινόπωρο του 1939, την ημέρα που κηρύσσεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ενώ ο πατριάρχης της οικογένειας, ο στρατηγός Βλάσης Πανθέος, είναι ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι. Στο αρχοντικό σπίτι που διαμένει είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι αγαπημένοι του συγγενείς. Ανάμεσά τους, ο γιος του, Ανδρέας, με τη σύζυγό του, Μάρμω, αλλά και ο καλλιτέχνης της οικογένειας, ο Κίτσος, ο οποίος είναι ανιψιός του Ανδρέα. Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται, λοιπόν, η παράνομη ερωτική σχέση που συνάπτει στη συνέχεια η Μάρμω με τον Κίτσο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved