Γλυκάνισος – Μουταφτσής: «Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα να υποδυθώ τον Μπίλι»
Media

Γλυκάνισος – Μουταφτσής: «Είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα να υποδυθώ τον Μπίλι»

Γλυκάνισος: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να συμπαθήσετε τον Μπίλι ως ήρωα, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το ταλέντο του Κωνσταντίνου Μουταφτσή στο να τον υποδυθεί τόσο αληθινό.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τα κρυφά φύλλα του ήρωά του ενώ μιλά και για το τέλος εκείνου

1683282043832-559044524-moutafthsis-(1).png

Κανάλια που δεν έχουν μπει στη συνείδηση του κοινού για τη μυθοπλασία τους, φέτος κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους.

«Έπρεπε όλα τα κανάλια να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. γιατί η τηλεοπτική ιστορία της χώρας μας έχει δείξει πως κανάλια που είχαν "ειδικότητα" σε συγκεκριμένο είδος δεν ευδοκίμησαν. Αν ένα κανάλι θέλει να πιάσει μια “γερή” τηλεθέαση, πρέπει να έχει μέσα απ’ όλα. Την ίδια στιγμή όμως νομίζω πως όλοι κατάλαβαν πως και το να κάνεις μυθοπλασία δεν είναι κάτι εύκολο. Πρέπει κάθε κανάλι να χτίσει το κοινό του. Και είναι και φυσιολογικό όλο αυτό».

Στον ΣΚΑΪ είδαμε πολλές και προσεγμένες σειρές όπως είναι και ο «Γλυκάνισος».

«Σιγά-σιγά αποκτά παρουσία στη μυθοπλασία και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Τα βήματα του καναλιού είναι αργά αλλά προσεκτικά. Νομίζω κάθε χρόνο θα τα πηγαίνει και καλύτερα και σε κάποια δουλειά ο κόσμος θα δώσει ολοκληρωτικά την προσοχή του. Αυτό συνέβη και με το MEGA. Παρόλο που ήταν ένα κανάλι που είχε μεγάλη δυναμική στη μυθοπλασία, όταν ξεκίνησε ξανά δεν βρήκε πλήρη ανταπόκριση από το κοινό. Ολα θέλουν τον χρόνο τους».

1683282150040-295173446-moutafthsis-(1).jpg

Όταν διαβάσατε για τον Μπίλι, τον ήρωά σας, τι εντύπωση σχηματίσατε;

«Δεν σας κρύβω ότι προβληματίστηκα γιατί υποδύομαι έναν ήρωα που δεν θα ήθελα, καν να γνωρίζω στη ζωή μου. Από την άλλη όμως για τον ηθοποιό ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι μεγάλο δέλεαρ. Και στην "Αρένα" είχα υποδυθεί έναν σκοτεινό τύπο αλλά πιο light σε σχέση με τον Μπίλι. Ηταν ένα στοίχημα για μένα που νομίζω ότι έπιασε».

Η αλήθεια είναι πως το κοινό πείστηκε πολύ από την ερμηνεία σας

«Το θέμα είναι τώρα να τον ξεπείσω ότι δεν είμαι έτσι»

Έχει μείνει κάτι που δεν έχει 1 κάνει αυτός ο ήρωας;

«Ολα τα έχει κάνει. Σφάζει, μαχαιρώνει., μόνο τα λάστιχα στο αναπηρικό καροτσάκι της κ. Ρουγγέρη δεν έχει σκάσει (γέλια). Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι που δεν έχει στο βιογραφικό του. Τίποτε απ' όλα αυτά δεν δικαιολογείται ωστόσο. Ο Γιώργος Κυρίτσης έχει φτιάξει έναν πολύ κακό ρόλο. Το θυμάμαι και από παλιά του σίριαλ. Οι αρνητικοί του χαρακτήρες είναι πολύ αρνητικοί κανένας όμως δεν είχε φτάσει στο επίπεδο του Μπίλι. Παρ' όλα αυτά, είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα να τον υποδυθώ. Ηταν πρόκληση σε σχέση με το να έκανα κάτι πιο κοντά στον δικό μου χαρακτήρα».

Μπήκε στη φυλακή αλλά απέδρασε.

«Ο Μπίλι είναι νίντζα. Γλιτώνει πάντα καθώς έχει έντονο το στοιχείο της επιβίωσης».
Τώρα που πλέον θα είναι έξω, υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί τι έχει κάνει; Να το δει δηλαδή σαν δεύτερη ευκαιρία... «Για όλους υπάρχει δεύτερη ευκαιρία αλλά ο συγκεκριμένος νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του κόσμου. Νομίζει ότι όλα γυρίζουν γύρω του. Μάλλον γι' αυτό φτάνει και σε τόσο ακραίες πράξεις. Γιατί θεωρεί πως εκείνος είναι το αφεντικό»

moutafthsis-(2).png

Θα γυρίσει κάποια στιγμή όλο αυτό εναντίον του;

«Δεν ξέρω καθώς δεν ξέρω και τι θα θεωρούσε ο ίδιος ως τιμωρία. Να μπει φυλακή; Και εκεί καλά θα περάσει, θα έχει τις άκρες του. Να τον σκοτώσουν; Ούτε αυτό είναι λύτρωση. Αρα δεν ξέρω κατά πόσο και με ποιο τρόπο μπορεί να εξιλεωθεί ένας τέτοιος άνθρωπος. Εχω πάντως την εντύπωση πως ενώ νομίζουμε πως έχει φτάσει στα άκρα, εκείνος θα βρει τρόπο για να γίνει ακόμα πιο αντιπαθής».

Θα κινδυνεύσει κάποιος από τους βασικούς ήρωες από τον Μπίλι;

«Ολοι όσοι είναι στο πεδίο του έχουν στόχο πάνω τους. Καλοί και κακοί, θα μείνει στο τέλος μόνος του στο νησί... Βέβαια δεν σημαίνει ότι όποιον βάλει στόχο, πως θα τον καταφέρει κιόλας».

Έχει κάποιο άσο στο μανίκι;

«Το θράσος του. Κανείς μάλλον δεν θεωρούσε πως αυτός ο ήρωας μετά από ό,τι έχει κάνει, θα γυρνούσε πίσω στο νησί».

1683282179387-55974284-moutafthsis-(2).jpg

Με τον Πολ θα έχει κάποια εξέλιξη;

«Με όλους θα υπάρχει εξέλιξη. Οι ήρωες που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του θα παγώσουν όταν τον δουν ξανά μπροστά τους και μάθουν πράγματα. Και πάλι θα τη βρει την άκρη του», λέει ο ηθοποιός στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved