Γιώργος Ηλιόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην καριέρα μου»
Media

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Οι Άγριες Μέλισσες είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην καριέρα μου»

Οι «Αγριες μέλισσες», η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία, επέστρεψε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποκαλύπτει πώς αισθάνεται που οι τηλεθεατές έχουν ξανά την ευκαιρία να ζήσουν τις ιστορίες των ηρώων.

«Είναι πολύ μεγάλη η συγκίνηση, διότι οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην καριέρα μου, αλλά και στην προσωπική μου ζωή. Επαγγελματικά, διότι ήταν μια τεράστια ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε με το κοινό, ύστερα από δώδεκα χρόνια που είχα να κάνω τηλεόραση. Σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις που δημιούργησα με τους συντελεστές της σειράς ήταν τόσο ισχυρές που κρατούν μέχρι σήμερα».

hliopoulos-5.jpg



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ακόμη έχετε την ομάδα που είχατε δημιουργήσει στο Viber και το WhatsApp...

«Βέβαια! Και σχολιάζουμε ακόμη τα πάντα σαν να έχουμε γύρισμα».

Όταν ακούσατε ότι θα βγει πάλι στον αέρα η σειρά, τι σχολιάσατε;

«Υπάρχει μια συγκίνηση από όλους και μια αναπόληση για το πώς άρχισαν όλα. Πρέπει να θυμίσουμε πως, όταν ξεκίνησαν οι «Μέλισσες», η τηλεόραση ήταν ένα μαύρο τοπίο. Η μυθοπλασία αποτελούσε ανάμνηση και η προβολή της ενεργοποίησε όλα τα κανάλια. Αυτή η σειρά, με αυτό το σπουδαίο σενάριο και αυτή την εξαιρετική επιλογή συντελεστών, ξανάδωσε πίστη, στο είδος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παραγωγές που δημιουργούνται από τη σύλληψη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από δικά μας μυαλά».

hliopoylos-scaled.jpg



Εσείς τι κρατάτε από τον Προκοπή;

«Ο Προκοπής ήταν ένα μεγάλο μάθημα, διότι ξεκίνησε να είναι το comic relief της σειράς, να λειτουργεί, δηλαδή, σαν βαλβίδα εκτόνωσης, χαίρομαι όμως πάρα πολύ που στην εξέλιξη του ρόλου και οι δημιουργοί αλλά και το κοινό ακόμα αγκάλιασαν τις δύσκολες στιγμές του. Όταν έχεις συνηθίσει ένα χαρακτήρα να είναι αστείος, σε ξενίζει να τον βλέπεις σε άλλες καταστάσεις. Με τον Προκοπή δεν συνέβη αυτό. Ίσα ίσα που το κοινό αγάπησε τις δραματικές στιγμές του και αυτό μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά. Από τον Προκοπή κρατώ την αισιοδοξία του, την αφέλειά του, τη διάθεσή του για ζωή και τη δύναμή του να πιστεύει σε ιδέες. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα όραμα. Να πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει ο κόσμος», λέει στο 7 μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved