Media

Δήμητρα Κοκκόρη: «Λόγω μύτης έλεγαν ότι μοιάζω με τον Michael Jackson…Μιχαλάκη με έλεγαν»

Gossip-tv Team

«Με έλεγαν πάντα Michael Jackson από μικρή και λόγω μύτης, ζυγωματικών. Με έλεγαν Μιχαλάκη, όχι ότι απλά μοιάζω. Έχω φωτογραφίες με το σγουρό το μαλλί κι είμαι ίδια», ανέφερε η Δήμητρα Κοκκόρη.

Για την αγάπη της στο aerial dance, για την τηλεόραση, την συνεργασία της με τον Διονύση Τσακνή, την Μίνα Αδαμάκη και τους Scorpions αλλά και πως την αποκαλούσαν σε μικρότερη ηλικία, μίλησε η Δήμητρα Κοκκόρη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα».

«Είναι υπέροχος ο Διονύσης Τσακνής. Μου έκανε εντύπωση πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι. Έβαλες πολλές φορές πλάτη, ενώ δεν είχε κανένα λόγο. Εννοώ σε πράγματα που θα έπρεπε να διαχειριστούμε όλοι μαζί, σε συμφωνίες και σε πράγματα που θα μπορούσε να μην ασχοληθεί καν. Για την Μίνα Αδαμάκη στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν υπέροχος άνθρωπος, γλυκός, πολλή μαμά, μου έφτιαχνε τις τιράντες να είμαι όμορφη, αν θέλω σοκολατάκι ή μπισκοτάκι» ανέφερε.

«Με έλεγαν πάντα Michael Jackson από μικρή και λόγω μύτης, ζυγωματικών. Με έλεγαν Μιχαλάκη, όχι ότι απλά μοιάζω. Έχω φωτογραφίες με το σγουρό το μαλλί κι είμαι ίδια» πρόσθεσε η Δήμητρα Κοκκόρη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved