Media

Πηνελόπη Πλάκα: «Είμαι λίγο juicy, μικρή με φώναζαν γιουβαρλάκι»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, την Μεσημβρίαν» ήταν η Πηνελόπη Πλάκα η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η ηθοποιός ανέφερε: «Έκλαψα πάρα πολύ στο γύρισμα της τελευταίας σκηνής. Πέρασαν τρία χρόνια από μπροστά μου. θυμήθηκα όσα μου συνέβησαν όλα αυτά τα τρία χρόνια».

Και αναφέρθηκε και στα παιδικά της χρόνια που τη μεγάλωσε η γιαγιά της μέχρι τα 7 της χρόνια σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη: «Μικρή με φώναζαν “γιουβαρλάκι”. Είμαι λίγο juicy. Δεν είμαι αδύνατη.. Οπότε το δικαιολογώ. Τα παιδιά είναι και λίγο σκληρά παραπάνω από όσο πιστεύουμε. Δεν με πείραζε, Γελούσα κι εγώ».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Πριν φύγω από το σπίτι βγάζω όλες τις πρίζες φωτογραφία ότι είναι άδειες, βγάζω τον συναγερμό, τα παράθυρα ότι τα έκλεισα, τα κεριά. Μου έχει μείνει μάλλον από τη μαμά μου που κάθε φορά που κατεβαίναμε στο αυτοκίνητο, έλεγε ανεβείτε πάνω να δείτε το κλείσαμε αυτό, το κλείσαμε εκείνο».

Και τόνισε: «Έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά η ζωή μου, μακριά από τα γούρια. Μου είχαν χαρίσει ένα γούρι το 2012 και το θυμάμαι σαν εφιάλτη. Πήγε πάρα πολύ άσχημα η χρονιά και το σύνδεσα με αυτό και δεν το θέλω. Μου το δίνεις, λέω ευχαριστώ και το δίνω αλλού. Δεν θέλω ούτε να το ακουμπήσω» και ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσει οι άνθρωποι να μπαίνουν με τα παπούτσια στο σπίτι της, οπότε τους δίνει παντόφλες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved