Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler: Mε τους παίκτες να συνεχίζουν στον Άγιο Δομίνικο να αναφέρονται στην ξαφνική και αναπάντεχη οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη αλλά και την αποχώρηση, μετά από ψηφοφορία του κοινού, του Νικόλα Αγόρου, όλοι μαζί ετοιμάζονται για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Και ενώ τα απόνερα από την οικειοθελή επιστροφή του Στέλιου στην Ελλάδα είναι πολλά, οι παίκτες συνεχίζουν να δείχνουν θορυβημένη από την αποχώρηση αυτή όμως ξέρουν καλά ότι πρέπει να προχωρήσουν τον δικό τους αγώνα μέσα στο παιχνίδι.

Η πρώτη μέρα μετά τη διπλή αποχώρηση βρίσκει του εναπομείναντες αρκετά μουδιασμένους όμως πρέπει να δουν και την συνέχειά τους στο παιχνίδι.

survivor.jpg

Ο αγώνας της πρώτης ασυλίας θα φέρει για ακόμα μία φορά αντιμέτωπους τους Μπλε και τους Κόκκινους και ήδη μάθαμε την ομάδα εκείνη που καταφέρνει τελικά να κατακτήσει τη νίκη είναι οι Διάσημοι οι οποίοι έχουν μείνει και λίγοι.

Έτσι, οι Μπλε που είναι λίγο περισσότεροι, θα χρειαστεί να βρεθούν στη δύσκολη θέση της επιλογής του συμπαίκτη τους εκείνου που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που φτάνουν από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο πάντως, ο υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι ένα πρόσωπο που θα μας προκαλέσει έκπληξη.

Δείτε στην παρακάτω gallery ποιος παίκτης θα είναι υποψήφιος για ακόμα μία φορά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved