Μαρτάκης: Το τέλος της συνεργασίας του που δεν μετανιώνει και η συμβουλή από τη Νατάσα Θεοδωρίδου
Media

Μαρτάκης: Το τέλος της συνεργασίας του που δεν μετανιώνει και η συμβουλή από τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γεια σου και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και για τις συμβουλές που έχει δεχτεί από τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τις ακούει ευλαβικά. 

Ο τραγουδιστής είπε αρχικά:

«Στο ξεκίνημα της πορείας μου ο ενωτικός κρίκος μου με τον Σάκη Ρουβά, που με συνέκριναν, ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Η συνεργασία μας ξεκίνησε ουσιαστικά στο Dream Show και την περιβόητη απαγωγή – που δεν ήταν απαγωγή, απλώς φύγαμε όλοι μαζί. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, εγώ εντελώς ψαρωμένος, 21 ετών και άσχετος με τον χώρο».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Εμένα όμως με ενοχλούσε λίγο το: κάνε αυτό. Έχω ένα πρόβλημα: μη μου βάλεις καλούπια και στεγανά. Να με βάλεις σε πρόγραμμα αλλά μη μου λες όπως καθόμαστε τώρα εδώ πίσω απ’ τις κάμερες: φίλα την. Αν δεν γίνει DNA μου, δεν γίνεται».

Σε ό,τι αφορά το τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη ο Κώστας Μαρτάκης κατέληξε λέγοντας: «Υπήρχαν διάφορα. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που τον ευχαριστώ πάρα πολύ και του το λέω συχνά. Έχουμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση, στα δύσκολα είναι πάντα ένα τηλέφωνο απόσταση και πάντα εκεί για μένα.

martakis-(2).jpg

Τον συμβουλεύομαι, είναι καλώς ή κακώς ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο πάρα πολύ καλά... Χαίρομαι που έχω ζήσει κοντά του και έχω μάθει πολλές μικρές λεπτομέρειες που τις χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα στην τηλεόραση, στην σκηνή και γενικότερα».

Ο τραγουδιστής επίσης αναφέρθηκε και στη συμβουλή που του έχει δώσει η Νατάσα Θεοδωρίδου. «Με συμβούλεψε να βλέπω ως ''διάφανους'' όσους με εκνευρίζουν» είπε και πρόσθεσε ότι την ακολουθεί στη ζωή του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Η εικόνα μου με έκανε να δουλέψω πιο σκληρά, για να αποδείξω πράγματα σε ανθρώπους που με αμφισβητούσαν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved