Μαρίνα: Η στενοχώρια για την «εξαφάνιση» του κουμπάρου της Μαρίνου και η συγγένεια με τον Μπονάτσο
Media

Μαρίνα: Η στενοχώρια για την «εξαφάνιση» του κουμπάρου της Μαρίνου και η συγγένεια με τον Μπονάτσο

Η Μαρίνα, σε μία σπάνια εξομολόγησή της, μίλησε για πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία είχε κάνει τεράστιες επιτυχίες τη δεκαετία του '60 και του '70 μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μετά από καιρό και αναφέρθηκε σε κάποιες δύσκολες στιγμές που βίωσε στις αρχές της καριέρας της:

«Καμουφλάριζα τη μόλυνση στο πρόσωπο με μακιγιάζ & ρίχνοντας μπροστά τα μαλλιά μου» αποκάλυψε ενώ αναφέρθηκε και στη στενή σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο τον οποίο όμως έχει χάσει, όπως λέει, από τότε που αποφάσισε και ο ίδιος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Και τώρα που έχει «εξαφανιστεί», στενοχωριέται πολύ όπως λέει.

marina-22.jpg

Η Μαρίνα γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα τρία χρόνια της όμορφης συνεργασίας της με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Ο κορυφαίος καλλιτέχνης, υπήρξε κουμπάρος της αφού εκτός από το γεγονός ότι την πάντρεψε με τον σύζυγό της, υπήρξε και νονός του γιου της.

Η τραγουδίστρια επίσης αποκάλυψε και μία άγνωστη συγγένειά της με γνωστό καλλιτέχνη και συγκεκριμένα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Μάλιστα δεν τον γνώριζε ούτε η ίδια και το ανακάλυψε όταν της το είπε ο αδελφός του Βλάσση ο οποίος της εξήγησε ότι η μαμά της και μαμά τους ήταν πρώτες ξαδέλφες, άρα μαζί τους η Μαρίνα ήταν δεύτερη ξαδέλφη.

marina.jpg

Η Μαρίνα επίσης αναφέρθηκε και στη μετέπειτα συνεργασία της με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο στον οποίο έκανε δεύτερη φωνή και μάλιστα αμέσως μετά την καριέρα της ως ποπ τραγουδίστρια, γεγονός που είχε προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Δείτε τι άλλο είπε η Μαρίνα η οποία αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε μετά τον θάνατο του συζύγου της που της στοίχισε πολύ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved