My style rocks: Το gossip-tv στο πλατό! Καραβάτου-Σκουλός με τα παιδιά τους & η αποχώρηση παίκτριας
Media

My style rocks: Το gossip-tv στο πλατό! Καραβάτου-Σκουλός με τα παιδιά τους & η αποχώρηση παίκτριας

My style rocks: Στο πλατό του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και στα πολύωρα γυρίσματα βρέθηκε ο φακός του gossip-tv.gr και κατέγραψε πολλά και διάφορα.

Μάλιστα, την ημέρα που βρεθήκαμε εκεί εκτός από εμάς, εκεί ήταν και τα παιδιά της Κατερίνας Καραβάτου, Αέλια και Αρίωνας αλλά και η κόρη του Δημήτρη Σκουλού, Μάιρα!

Μιλώντας με την παρουσιάστρια που είναι απίστευτα ενθουσιασμένη που φέτος παρουσιάζει το συγκεκριμένο project, μας είπε πως δεν επιλέγει να παίρνει τα παιδιά της στη δουλειά μόνο αν τύχει λόγω συνθηκών.


Ο Δημήτρης Σκουλός μόλις τον ρωτήσαμε για την κόρη του που ήταν εκεί, έσκασε το... χαμόγελο της ευτυχίας ενώ επεσήμανε πως τα γυρίσματα είναι πολύωρα και ευτυχώς όχι καθημερινά γιατί έχει τύχει να φύγουν από το πλατό του My style rocks και... πρωί, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο για έναν γονιό και ειδικά για μία μανούλα!
«Τι να πει η Κατερίνα που είναι και μαμά; Εγώ είμαι μπαμπάς αλλά κακά τα ψέματα, η μαμά είναι πάντα μαμά», ανέφερε!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης για εμάς είναι ξεκάθαρα το πρόσωπο του My style rocks όπως και για μια μεγάλη μερίδα τηλεθεατών καθώς τον έχουμε δει εκεί σε όλες τις σεζόν. Ο ίδιος βέβαια έχει άλλη άποψη ενώ όταν μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για το πρόγραμμα μέσα από το οποίο τον έχουμε αγαπήσει και αποτελεί και γι΄αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στιλάτη και ευδιάθετη όπως πάντα, είναι πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Είναι πολλές οι ώρες των γυρισμάτων αλλά περνάμε πολύ ωραία...», είπε μεταξύ άλλων.

Οι παίκτριες του φετινού My style rocks, δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν κλίκες στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι εμείς βλέπουμε αρκετά συχνά στα επεισόδια πολλές εντάσεις και καβγάδες.

Τα γυρίσματα είναι απαιτητικά και το πρόγραμμα των κοριτσιών πολύ γεμάτο με αποτέλεσμα κάποιες φορές η πίεση και το άγχος να δημιουργεί ένταση ενώ στα γυρίσματα που βρεθήκαμε εμείς, υπήρξε και μια αποχώρηση παίκτριας από το πλατό μετά από έντονη λογομαχία με τους κριτές. Χρειάστηκε η επέμβαση της παραγωγής για να την ηρεμήσει και να επιστρέψει στη θέση της μετά από λίγη ώρα! Όλα είναι μες το πρόγραμμα και φυσικά συμβαίνουν κι αυτά!

Οι παίκτριες που έχουν μείνει στο παιχνίδι είναι πλέον 10 και όλες φυσικά θέλουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και γιατί όχι να μην πάρουν τη νίκη!

mystyle-(1).jpeg

Η Emilia Vodos, η Σελένη Φωτιάδη, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Αναστασία Σαμαρά, η Ειρήνη Καζάκη, η Χριστιάννα Κατσιέρη, η Όλγα Κοτλιδά, η Ίριδα Παπουτσή, η Μέλντα Σαΐνη, η Χαρά Βογδοπούλου, μιλούν στον φακό του gossip-tv.gr και μπορείτε να τις απολαύσετε παρακάτω...

Emilia Vodos & Σελένη Φωτιάδη έτοιμες για τελικό!

Χαρά Βογδοπούλου και Μέλντα Σαΐνη. Δύο νέες παίκτριες που δεν ήταν από την αρχή στο παιχνίδι μιλούν για το πώς περνούν και πώς διαχειρίζονται τις καταστάσεις!

Η Αναστασία Σαμαρά αμέσως μόλις μπήκε στο παιχνίδι έδειξε τον δυναμισμό και τις ικανότητές της καθώς αναδείχτηκε νικήτρια πάνω από μία φορά. Τι λέει μαζί με την Νικόλ Δεσποτοπούλου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα;

Η Ίριδα Παπουτσή είχε γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM, εργάζεται ως χορεύτρια και θέλησε να δοκιμάσει τον εαυτό της και στο My style rocks. Εντυπωσιακή και ανανεωμένη μιλά στο gossip-tv.gr για την απόφασή της αυτή να συμμετέχει σε ένα show μόδας!

Χριστιάννα Κατσιέρη, Όλγα Κοτλιδά και η Ειρήνη Καζάκη, πολύ ευδιάθετες στο πλατό, λίγο πριν την έναρξη ενός ακόμη γυρίσματος μιλούν για όλα στο φακό μας!

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλες!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved