Ενοχλημένη η Καινούργιου με δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή! «Δεν ισχύει, αερολογίες…»
Media

Ενοχλημένη η Καινούργιου με δημοσίευμα για την προσωπική της ζωή! «Δεν ισχύει, αερολογίες…»

Ιδιαιτέρως ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου διέψευσε το δημοσίευμα που αφορά στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια διέψευσε στον «αέρα» της εκπομπής της πως είναι σε νέα σχέση, όπως γράφεται σε άρθρο Κυριακάτικης εφημερίδας.

kainourgiou-(1).jpg

«Κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα από τη Real News. Δεν καταλαβαίνω, οι άνθρωποι εκεί είναι πάντα τόσο ευγενικοί. Γιατί, βρε παιδιά, δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο; Έγραψαν ότι είμαι σε νέα σχέση, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά, είναι ένα ψευδές δημοσίευμα», είπε και συνέχισε: «Βλέπω μάλιστα ότι το αναπαρήγαγαν διάφοροι το Σαββατοκύριακο… παιδιά, δεν ισχύει τίποτα. Ρωτήστε εμένα που τα λέω στα ίσα», τόνισε για να καταλήξει:

kainourgiou-(2).jpg

«Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Ναι μεν έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά όχι να μου χρεώνεται πράγματα από δω κι από κει, να με βάζετε σε νέες σχέσεις… αερολογίες. Δεν ισχύει, είναι ψευδές το δημοσίευμα, το διαψεύδω εδώ»

kainourgiou-(3).jpg

«Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»; Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved