Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω είναι έξαλλη με τα νέα του Βάρσου πως περιμένει παιδί
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μάρμω είναι έξαλλη με τα νέα του Βάρσου πως περιμένει παιδί

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Καλλιόπη είναι σε δίλημμα για το τι θα κάνει με το Φαμπερζέ και ζητάει τη συμβουλή του παπά, που όμως περνάει ερωτική απογοήτευση και δεν είναι σε φόρμα. 

Η Μάρμω είναι έξαλλη με τα νέα του Βάρσου πως περιμένει παιδί, ενώ η Κατερίνα είναι έξαλλη με τον Παναγή που δεν θέλει να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έχει φτιάξει για τη μικρή Μυρτώ.

platanos-(3).jpg

Ο Τζώρτζης αναγκάζεται να αποχαιρετήσει ένα κομμάτι της ζωής του, ενώ ο Ηλίας με το Σίμο αρνούνται να «αποχαιρετήσουν» το Φαμπερζέ πάνω που ξαναγύρισε στην… οικογένεια. Κι ενώ η Καλλιόπη αποφασίζει να το θάψει μέχρι να αποφασίσει τι θα το κάνει, η Πέπη είναι αποφασισμένη να μην τη χάσει από τα μάτια της. Θα τα καταφέρει η πανούργα αεροσυνοδός να κλέψει το αβγό ή θα την κάνουν τσακωτή οι Πλατανιώτες;

platanos-(13).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Πέπη ανακοινώνει σε όλους πως είναι έγκυος, αλλά τους ξορκίζει να μην αποκαλύψουν τίποτα στον Βάρσο, που, κατά τα λεγόμενά της, είναι ο… πατέρας του παιδιού. Κι ενώ ο Πετράν υποψιάζεται πως κάτι τρέχει, ο Βάρσος ανυποψίαστος πίνει το τρελόνερο που του σερβίρει η πρώην γυναίκα του.

platanos-(14).jpg

Η Κατερίνα πιστεύει πως έχει τον «μωροδιώχτη» και η Σύλβια με τη Φιλιώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, την ώρα που η Χρύσα έχει ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Τζώρτζη και τη Μαριλού, που καταλήγουν να περάσουν το βράδυ τους στο Δασαρχείο. Τι θα κάνει ο Βάρσος όταν μάθει ότι η πρώην γυναίκα του περιμένει το παιδί του; Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη, όταν στον δρόμο για το… μοναστήρι σκοντάψει πάνω στο πολύτιμο Φαμπερζέ;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved