Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τελικά τον Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;
Media

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Θα αντικαταστήσει τελικά τον Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Δροσάκη;

«Μετά τη συμμετοχή μου σε ταινία ιρανικής παραγωγής, ξεκίνησα μαθήματα για τη γλώσσα Φαρσί. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα πολύ, δεν άφηνα χρόνο για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται επειδή δεν έχω κάνει οικογένεια και παιδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουργιούρης σε συνένετυξή του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ξεκαθαρίζοντας το αν έχει δεχτεί πρόταση για να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε με τη Λένα Δροσάκη.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρεται και στα κιλά που πήρε για κινηματογραφικό του ρόλο αλλά και στα θεατρικά του σχέδια τον ερχόμενο χειμώνα στο πλευρό της Φαίης Ξυλά.

«Είμαι λίγο… πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης. Για το ρόλο μου στην ταινία “Καπετάν Μιχάλης” πήρα δέκα κιλά και τα έχασα. Το χειμώνα είναι σίγουρο ότι θα συμπρωταγωνιστήσω με τη Φαίη Ξυλά στο θέατρο “Σταθμός”. Διάβασα κι εγώ τα δημοσιεύματα ότι θα αντικαταστήσω τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην παράσταση με τη Λένα Δροσάκη.

mpougiouris.bmp_.jpg

Αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν από τη διαδικασία της παραγωγής που μπορεί κάποιος να μοιράστηκε τη σκέψη του για το όνομά μου. Δεν έχω δεχτεί επίσημη πρόταση. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω εγώ.

Μετά τη συμμετοχή μου σε ταινία ιρανικής παραγωγής, ξεκίνησα μαθήματα για τη γλώσσα Φαρσί. Όλα αυτά τα χρόνια που δούλευα πολύ, δεν άφηνα χρόνο για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται επειδή δεν έχω κάνει οικογένεια και παιδιά. Δεν έχω φτάσει ποτέ κοντά στο γάμο», είπε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved