Μάριος Φραγκούλης: «Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα... και έφυγε στην Αφρική»
Media

Μάριος Φραγκούλης: «Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα... και έφυγε στην Αφρική»

«Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Φραγκούλης.

Ο Μάριος Φραγκούλης περιέγραψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» πως οι γονείς του τον άφησαν μικρό στη θεία του και επέστρεψαν στην Αφρική, όπου έμεναν για χρόνια.

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν: εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να 'ρθουμε να τον πάρουμε μετά από λίγους μήνες;», δήλωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

FRAGKOULIS.jpg

«Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει: Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα 'ρθω να σε δω. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα», είπε.

«Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;», ανέφερε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών. Είχαμε πάει στο παλιό αεροδρόμιο και ζήτησα απ’ τον αστυνόμο να περάσω μέσα. Έρχεται η μαμά μου από την Αφρική, του λέω. Τους έψαχνα και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω: θα δω τον αδερφό μου σε λίγο. Μου λέει: κι εγώ, πώς σε λένε; Μάριο, του λέω. Και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε, μου είπε. Εσένα; Simon. Έτσι λένε και τον δικό μου αδερφό, του είπα. Ήταν ο αδερφός μου», περιγράφει ο Μάριος Φραγκούλης και καθηλώνει.

Ο γωστός τενόρος Μάριος Φραγκούλης μίλησε και για τη σχέση του με την Ρένα Βλαχοπούλου. Μάλιστα είπε ότι ενώ την έβλεπε και την λάτρευε μέσα από τις ταινίες της δεν γνώριζε ότι ήταν θεία του και το έμαθε όταν πήγε να τη δει στο Δελφινάριο.

«Δεν ήξερα ότι η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν θεία μου μέχρι που ήμουν 9 ετών. Έλεγα πότε θα έρθει η ταινία “Το Σαββατόβραδο”. Τρελαινόμουν για τις ταινίες αυτές, με αυτές μεγάλωσα. Αυτός ο αυθορμητισμός, η ελευθερία, αυτό το πνεύμα που βλέπεις στις ταινίες, έτσι ήταν και στη ζωή της. Ήταν καλοκαίρι και έπαιζε στο Δελφινάριο και με πήγε η θεία μου εκεί.

Χόρευε και φορούσε κάτι φρούτα, σαν την Κάρμεν Μιράντα. Στο τέλος της παράστασης πήγαμε στα καμαρίνια, εγώ ντρεπόμουν και την βλέπω και λέει “Μάριε, εσύ είσαι; Έλα εδώ ψυχή της μάνας μου”. Με παίρνει μια τεράστια αγκαλιά και της λέω “Είστε θεία μου;”.

Marios-fragkoulis-renavlaxopoulou.jpg

Ενθουσιάστηκα γιατί είναι σαν να δίνεις σε ένα παιδί το καλύτερο δώρο. Και όσο την γνώριζα προσωπικά την αγάπησα ακόμη περισσότερο. Την επόμενη χρονιά της είπα τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο. Μου είπε “Από εμένα δεν θα πάρεις χρήματα αλλά θα έχεις σπίτι, φαγητό και φροντίδα. Τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου”. Αυτό έγραψε μέσα μου!

Η σχέση μου με τη θεία Ρένα ήταν για πολλά χρόνια δυνατή. Έπλεκε και μου έλεγε ότι φτιάχνει πουλόβερ πριν από τις πρόβες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved