Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα: «Συνέβη κάτι που με τάραξε. Ποια νομίζει ότι είναι;»
Media

Survivor All Star: Έξαλλη η Μαριαλένα: «Συνέβη κάτι που με τάραξε. Ποια νομίζει ότι είναι;»

Survivor All Star: Έξω φρενών η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή στο αποψινό (8/5) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Κάποιες ατάκες της δεύτερης έκαναν την Μαριαλένα να «βγει από τα ρούχα της» και να ξεσπάσει μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι.

«Συνέβη κάτι που με τάραξε και αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και ο Μαρτίκας τον Τάκη και μπλέχτηκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά στα χρονικά έγινε αυτή η ωραία συζήτηση που γελάγαμε ο ένας με τον άλλο. Και πετάγεται η Σταυρούλα και λέει "μια χαρά δεν καθόσασταν από εκεί;

Εδώ ήρθατε να τα πείτε;", το προσπερνάω. Μετά λέει "ο καθένας εδώ κοιτάει τον κ@λο του", το προσπερνάω κι αυτό. Και πάμε και στο τρίτο! Λέει "τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα;". Κοιτάω τον Σάκη και λέω "αποκλείεται δεν το είπε..."», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι εδώ πέρα. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας... Με ενόχλησε πάρα πολύ, δεν μίλησα εκείνη την ώρα γιατί πιστεύω ότι θα τσακωνόμουν πολύ άσχημα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα», είπε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved