Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα: «Έχουμε αποφασίσει το όνομα, είναι ίδια ο μπαμπάς της»
Media

Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα: «Έχουμε αποφασίσει το όνομα, είναι ίδια ο μπαμπάς της»

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5-05) η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά και πήρε εξιτήριο χθες, 8 Μάη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με φυσιολογικό τοκετό και ζει τις πιο ονειρικές στιγμές της ζωής της.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ στις 30 Μαρτίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της και προσαρμόζεται στη νέα της καθημερινότητα. Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά τον ερχομό της κόρης της.

maleskou-(1).jpg

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες ισχύει. Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι»!

1683546315863-833682530-maleskou-(6).jpg

Κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια για την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved