Λένα Δροσάκη: Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη - Το πάρτι με φίλους
Media

Λένα Δροσάκη: Τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό από τον Μπουρδούμη - Το πάρτι με φίλους

Η Λένα Δροσάκη είχε τα γενέθλιά της και ήταν τα πρώτα γενέθλια μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Η ηθοποιός τα γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 6 Μαΐου με λίγους και εκλεκτούς φίλους και η εκπομπή, Super Κατερίνα πρόβαλε ένα βίντεο από το πάρτι γενεθλίων της.

Το πάρτι των γενεθλίων της έγινε στο μαγαζί του κουμπάρου της Άγγελου Μπούρα, ενώ παρόντες ήταν ο Δημήτρης Μαγγίνας, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η άλλη της κουμπάρα Βένια Καραγιάννη.

unknown_319436949_1100152937227938_4900002397388961338_n.jpg

Η ηθοποιός η οποία την Κυριακή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είπε: «Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved