Μαρία Αναστασοπούλου: «Είναι μια έκπληξη κάθε μέρα η εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Είναι μια έκπληξη κάθε μέρα η εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη»

«Δεν θα σας πω κάτι πριν ανακοινωθεί από τον σταθμό όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαστε σε δημιουργική φάση» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Αναστασοπούλου 

Για την απόφασή της να φύγει από τον ΣΚΑΪ και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη που έφυγα από τον ΣΚΑΪ και επειδή πήγαν όλα καλά κι επειδή πήγαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου και σχετικά με τη δεύτερη εκπομπή που θα αναλάβει, ανέφερε:

«Δεν θα σας πω κάτι πριν ανακοινωθεί από τον σταθμό όπως καταλαβαίνετε, αλλά είμαστε σε δημιουργική φάση. Αυτή η δουλειά μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά πράγματα, Οπότε αν δεν δοκιμάζεσαι σε κάτι καινούριο, λίγο βαλτώνεις».

«Περίεργη ενέργεια δεν νομίζω ότι υπήρξε. Το βρήκαμε γρήγορα, εγώ χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ γιατί είχα συνηθίσει σε ένα άλλο περιβάλλον, έγινε και είμαστε μια χαρά.

Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι και το μέλλον όπως και να έχει, γιατί έχει αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη σε ό,τι αφορά την πρωινή ενημερωτική ζώνη. Εγώ δεν ήρθα εδώ για να πάρω σκυτάλη, αυτές είναι αποφάσεις του σταθμού και του Γιώργου Παπαδάκη.

Είμαι σε μια εκπομπή που μου αρέσει πάρα πολύ, η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Είναι μια έκπληξη κάθε μέρα η εκπομπή με τον Γιώργο, δεν βαριόμαστε ποτέ», σημείωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved