Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»
Media

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου έκανε αίσθηση να φάω, ήμουν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας»

«Ναι, πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχoλογικός και λόγω της δουλειάς ότι θα πρέπει να είμαι πάντα fit. Είχα γίνει λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου στην τροφή και πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας» δήλωσε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου.

Για την περίοδο που φλέρταρε με την νευρική ανορεξία, μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision, μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Φώτη Σεργουλόπουλο. Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά πως δεν της έκανε αίσθηση το φαγητό.

«Ναι, πέρασα ένα πρόβλημα. Ο λόγος ήταν ψυχoλογικός και λόγω της δουλειάς ότι θα πρέπει να είμαι πάντα fit. Είχα γίνει λίγο αυστηρή με τον εαυτό μου στην τροφή και πέρασα μια φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Πλέον, δεν μου έκανε αίσθηση το να φάω, δεν μου έκανε ευχαρίστηση καθόλου και είχα γίνει και πάρα πολύ αντικοινωνική. Όταν βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία του να μην τρως, πάντα απέφευγα να βγαίνω έξω με παρέες για να μην μπω στον πειρασμό να φάω και όλο αυτό με είχε απομονώσει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κράτησε ένα χρόνο. Μία μέρα σηκώθηκα και έδωσα ένα χαστούκι στον εαυτό μου, γιατί πλέον αντιλήφθηκα το κακό που κάνω εγώ στον εαυτό μου και ξεκίνησα να το δουλεύω πολύ με εμένα. Το ξεπέρασα. Πλέον δεν είμαι αυστηρή, θα φάω τα πάντα όλα. Προσέχω τη διατροφή μου, αλλά απολαμβάνω και τη ζωή μου. Το πέρασα σε μικρή ηλικία, στα 24, μετά την Eurovision, που είχαν αυξηθεί οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved