MasterChef: Τα «άκουσαν» οι παίκτες από τον Κουτσόπουλο και το Twitter τον έκανε... σούπερ ήρωα!
Media

MasterChef: Τα «άκουσαν» οι παίκτες από τον Κουτσόπουλο και το Twitter τον έκανε... σούπερ ήρωα!

MasterChef: Απόψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τράβηξε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα και κυρίως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την απόφασή του να μιλήσει στους νέους παίκτες που χθες έχασαν τη δοκιμασία, έναντι των παλιότερων παικτών από προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι παιχνιδιού. 

Μετά την ήττα τους στο τεστ δημιουργικότητας χθες, οι τέσσερις νέοι παίκτες συζητούσαν στο δωμάτιό τους και έδειξαν να είναι άκρως ειρωνικοί καθώς πιστεύουν πως έχουν αδικηθεί από τους κριτές για τα πιάτα τους.

Ο Γιώργος Πορφύρης μάλιστα σχολίασε: «Πολλή κακία, πάρα πολλή τοξικότητα. Τα παιδιά φάνηκαν πάρα πολύ γύφτοι στο θέμα της ήττας» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι λες και κάναμε κάτι κακό που κερδίσαμε. Ξεπερνάει τα όρια» κατέληξε.

Στη συνέχεια είδαμε τους τέσσερις νέους παίκτες να στέκονται μπροστά στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όμως δεν κατάφεραν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους για τα χθεσινά αποτελέσματα του τεστ δημιουργικότητας. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που επεσήμανε πως είναι και οι τέσσερις με μούτρα, είπε:

«- Γιατί είσαι μουτρωμένος Αλέξανδρε; Θέλετε να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις; Θεωρείτε ότι έχετε αδικηθεί από τη χθεσινή δοκιμασία;

- Μπαααα…

- Ακούω Τράκα. Όταν λες ένα ειρωνικό μπα πρέπει να συνεχίζεις την πρότασή σου.

- Εγώ σέβομαι την κρίση σας αλλά δεν συμφωνώ

- Θα πω το εξής και σε σας κάτω και στους πάνω. Έχουμε την ικανότητα να καταλαβαίνουμε τα πρόσωπα.

Το γεγονός ότι κάποιοι έρχονται εδώ έχουν να κερδίσουν αλλά και δίνουν και το σεβόμαστε. Δεν είμαστε εδώ και δεν κάνουμε τόσα χρόνια MasterChef για να περιμένουμε τον Νίκο να τον αδικήσουμε φέτος. Εσείς που βρίσκεστε εδώ είστε στην τελική 9άδα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και συνέχισε απευθυνόμενος σε έναν έναν ξεχωριστά:

koutsopouloss.jpg

«Μότο είσαι ένας ερασιτέχνης. Θεωρείς ότι τα έχεις καταφέρει με το σπαθί σου ή σε σπρώχνουμε δόλια;

Νίκο, έχει κερδίσει το Silver. Όταν αυτές ήταν οι συνθήκες αδικήσαμε τους υπόλοιπους;

Αλέξανδρε θεωρείς ότι εκμεταλλευόμαστε την προσωπικότητά σου;» τους είπε.

«Δεν αδικούμε τις προσπάθειες αλλά τεχνικά το δημιουργικό κομμάτι το αγγίξαμε πιο πολύ εμείς από την αντίπαλη ομάδα» αντέτεινε ο Δημήτρης.

«Η μόνη στρατηγική είναι η μαγειρική. Μην κοιτάς τι κάνει ο δίπλα αλλά φρόντισε εσύ να κάνεις κάτι καλύτερο» επεσήμανε από την πλευρά του εκείνη τη στιγμή ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τότε τον λόγο πήρε ξανά ο θείος Λεωνίδας και είπε: «Θα πω κάτι για να το κλείσουμε ή εσείς ή εσύ Νίκο που ξινίζεις τα μούτρα σου. Και απευθύνομαι και στους πάνω. Στο τέλος πηγαίνουν πάντα οι καλύτεροι, πάντα, όλα τα χρόνια. Θα πω και κάτι λίγο πιο αυστηρό, κανείς εδώ δεν βρίσκεται με το ζόρι».

«Δεν χωνεύω πάνω από τους μισούς που έχουν μείνει στον διαγωνισμό. Δεν τους χωνεύω!» είπε ο Τράκας μιλώντας στην κάμερα. Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν:

Δείτε τα επικά σχόλια στο Twitter:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved