Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους
Media

Χρίστος Αντωνιάδης - Αφροδίτη Τσώνου: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, “Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες”» τόνισε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Για την οικογενειακή τους ευτυχία και τη νέα τους ζωή μετά τον ερχομό των διδύμων μίλησαν στην εκπομπή Happy Day ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου.

Το ζευγάρι, που μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν τον περασμένο Νοέμβριο να γίνουν γονείς δυο διδύμων, αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να τα βαφτίσουν στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα με τους νονούς των αγοριών τους να είναι τέσσερις.

1675071332192-866630635-AFRODITI_TSONOY_XRISTOS_ANTONIADIS-scaled-1.jpg

«Ο Χρίστος είναι πάρα πολύ ενεργός μπαμπάς. Βοηθάει σε όλα. Και μερικά βράδια που δεν ακούω καθόλου από την κούραση, ο Χρίστος είναι εκεί να τα ταΐσει, να τα αλλάξει» τόνισε η Αφροδίτη Τσώνου.

Οι δυο τους συμφώνησαν πως από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά τους, δεν έχουν καθόλου χρόνο για τους ίδιους.

«Έχω το τραγούδι που είναι για όλες τις περιπτώσεις. Το αφιέρωσα στη γυναίκα μου όταν παντρευτήκαμε και τώρα το αφιερώνω στα παιδιά μου, “Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες”» ανέφερε με τρυφερότητα ο Χρίστος Αντωνιάδης.

21.jpg

«Η αλήθεια είναι πολύ σκληρή. Ο ερχομός των παιδιών, ειδικά που είναι δυο, μας έχει φέρει τα πάνω κάτω» είπε, επίσης, η Αφροδίτη Τσώνου αναφερόμενη στις αλλαγές που έχουν φέρει τα δυο μωρά στη σχέση τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved