Λοτσάρη: «Νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική και μου έστελναν γράμματα «Πηγαίνετε να κοιταχτείτε»»
Media

Λοτσάρη: «Νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική και μου έστελναν γράμματα «Πηγαίνετε να κοιταχτείτε»»

H Νίνα Λοτσάρη μίλησε και για την περίοδο που κάποιοι πίστευαν πως έχει νευρική ανορεξία, τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει, τον επί δύο χρόνια σύντροφό της αλλά και τον πατέρα των παιδιών της.

Αρχικά ανέφερε: Βεβαίως και έχω νιώσει απόρριψη στον χώρο. Η μεγαλύτερή μου ανασφάλεια για τον χώρο έχει να κάνει με τη διάρκεια. Δε θέλω να γίνω μια γραφική καλλιτέχνιδα που δε μπορεί να κάνει κάτι και το κάνει με το ζόρι. Θέλω να μπορώ, αλλιώς να μην το κάνω. Πρέπει να γυρίζουμε και σελίδα στη ζωή. Δε μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα που κάναμε στα 20 και στα 30, πόσω μάλλον τώρα που κοντεύουμε τα 50».

Και τόνισε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day: «Έχω πει περισσότερα όχι απ΄ ότι ναι. Θέλω να κρατάω την πήχη ψηλά. Θέλω να κρατάω ψηλά τη δουλειά μου. Δε μπορώ στο βωμό της προβολής ή των χρημάτων να κάνω πράγματα τα οποία δε με εκφράζουν».

ninalotsariofficial_302174715_603801177872075_518818761512656407_n.jpg

Και υπογράμμισε η Νίνα Λοτσάρη:«Αγαπάω πάρα πολύ τη Νίνα γι’ αυτά που έχει καταφέρει και για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, σε αυτή την ηλικία προσπαθεί να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό της. Δε θα τα παρατήσει γιατί εκεί είναι η αποτυχία του ανθρώπου. Η αποτυχία του ανθρώπου είναι όταν τα παρατάει. Η κοινωνία καταπιέζει πάρα πολύ τις γυναίκες με αποτέλεσμα να αγχώνονται πάρα πολύ για την ηλικία τους, κάτι για το οποίο εγώ ήμουν απενοχοποιημένη από πάντα. Γιατί πρέπει να κρύψω αυτό που είμαι; Δεν το δέχομαι αυτό.

Και συνέχισε λέγοντας: «Γυμνάζομαι. Δε νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να το κάνω αυτό. Είναι στη φιλοσοφία μου. Στη διατροφή προσπαθώ να βρίσκω τις ισορροπίες. Δε στερούμαι τίποτα απλά δε θα φάω ποσότητες. Δε θα φάω μια ολόκληρη σοκολάτα, θα φάω δυο κομματάκια…. Μια εποχή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη….Ήμουν με πολύ λίγο φαγητό, πολύ γυμναστική και πολλή δουλειά. Αυτoί που το βλέπανε από κάτω νόμιζαν ότι είμαι ανορεξική».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, δήλωσε: «Με τον σύντροφό μου είμαστε πάνω από δυο χρόνια μαζί. Μαζί με τον έρωτα χτίστηκε και η αγάπη. Υπήρχε μια φοβερή χημεία μεταξύ μας από την αρχή. Ενεργειακά είμαστε το ίδιο πράγμα. Έχουμε δυο πολύ δυνατές ενέργειες που συμπορεύονται και συμπλέουν υπέροχα. Είμαστε αχώριστοι».

Και για τον πατέρα των παιδιών της ανέφερε, «Με τον μπαμπά τον παιδιών μου έχουμε μια σχέση με πολλή σύμπνοια. Έχουμε χαράξει κοινό τρόπο διαπαιδαγώγησης. Εμπιστεύομαι την κρίση του και εκείνος τη δική μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved