Masterchef - Νίκος Κοντός: Η συγκινητική ανάρτηση του «Μότο-Μότο» μετά την αποχώρηση
Media

Masterchef - Νίκος Κοντός: Η συγκινητική ανάρτηση του «Μότο-Μότο» μετά την αποχώρηση

ΜasterChef: Ο Νίκος Κοντός, γνωστός ως «Μότο-Μότο» μονομάχησε απέναντι στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και στον Δημήτρη Πολιτάκη σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του Μιχάλη Μάρθα.

Αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κοντός, γνωστός ως «Μότο-Μότο» από το φετινό MasterChef καθώς η μαγειρική του προσπάθεια σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου αποδείχτηκε η πιο αδύναμη.

Οι φίλοι του Νίκου Κοντού τον αποκαλούν με το «Μότο-Μότο» κάτι που μοιράστηκε εξαρχής με τους κριτές Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη και έτσι καθιερώθηκε με το συγκεκριμένο ψευδώνυμο.

Ο Νίκος Κοντός μονομάχησε απέναντι στον Αλέξανδρο Αντωνελάκη και στον Δημήτρη Πολιτάκη σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του Μιχάλη Μάρθα.

Τελικά, ο Νίκος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας στους κριτές ότι ήταν ευτυχής που είχε αυτή τη διαδρομή στον μαγειρικό διαγωνισμό. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του επισήμανε μάλιστα ότι ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο φετινό MasterChef.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Κοντού μετά την αποχώρησή του μαρτυρά την ευγνωμοσύνη που έχει για όσα έζησε και όσα έμαθε μέσα στον τηλεοπτικό διαγωνισμό και τις μοναδικές στιγμές που συμπεριλάμβαναν ακόμα και μαγειρική συνεργασία με τη μαμά του.

«Και κάπου εδώ ένα μαγειρικό ταξίδι τελειώνει. Αρχίζει όμως ένα άλλο και αυτό θα διαρκέσει πολύ. Μπαίνοντας στο MasterChef δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να εξελιχθώ τόσο πολύ μαγειρικά και θα αποκτήσω τόσες γνώσεις. Ένα ακόμη που δεν περίμενα είναι να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους με τους οποίος δέθηκα και έγιναν κομμάτι της ζωής μου. Οι άνθρωποι αυτοί με βοήθησαν στο να αγαπήσω την μαγειρική ακόμη περισσότερο και να γίνω καλύτερος σαν άνθρωπος κάτι που μόνο άτομα που σε αγαπάνε πραγματικά το κάνουν αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννιδη που πίστεψαν σε έμενα και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους αποδείξω ότι αξίζω να βρεθώ στο MasterChef.

https://www.instagram.com/p/CsDVLWyIYyj

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον Αλέξανδρο Χαλαραμπόπουλο που μας μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του και είχε όλη την όρεξη και την θέληση να μας διδάξει πολλά πράγματα κάτι που είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και αυτοί είναι όλη η παράγωγαρα του MasterChef και του καταπληκτικού σκηνοθέτη μας και της ομάδας του Κώστα Τριπύλα. Αυτό ήταν παιδιά το ευχαριστώ είναι λίγο για όλους πλέον βγαίνω δυνατός και γεμάτος εφόδια να ξεκινήσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Τα φιλιά μου ο Μότο Μότο», ανέφερε και μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες του από τον διαγωνισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved