Άφωνη η Σκορδά με την αλλαγή στην εμφάνιση του Χανταμπάκη – Πόσα κιλά έχασε;
Media

Άφωνη η Σκορδά με την αλλαγή στην εμφάνιση του Χανταμπάκη – Πόσα κιλά έχασε;

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά σήμερα, 10 Μάη ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος αποχώρησε από το survivor all star και βλέποντάς τον η παρουσιάστρια «έμεινε κάγκελο»!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει χάσει πολλά κιλά και η Φαίη Σκορδά αναφώνησε: «Έχεις αλλάξει… Δεν έχω σηκώσει τα κορίτσια και σηκώνω τον Στέλιο…»!

Ο δε Στέλιος είπε «ντρέπομαι» και με τα χέρια του έκρυψε το πρόσωπό του.

Ο Στέλιος μετά το ριάλιτι επιβίωσης είναι άλλος άνθρωπος αφού έχει χάσει πολλά κιλά!

chantampakis_landscape_1.jpg

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε ότι έχασε 25 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος.

Δείτε το πριν και το μετά το survivor, αλλά και τις δηλώσεις του στο Πρωινό

Να σας θυμίσουμε ότι όταν αποχώρησε από το survivor, είπε:

«Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι.

Ο κόσμος ξέρω ότι με αγαπάει και με στηρίζει. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα και δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Έφτασα και ξεπέρασα τα όριά μου. Τους ευχαριστώ όλους και αυτή είναι η τελική απόφασή μου. Δεν έχω άλλη δύναμη. Με την υποψηφιότητα μου ένιωσα ότι ήδη έχω φύγει. Θέλω όλους να τους ευχαριστήσω. Ήταν όλοι οικογένειά μου», είπε και αποχώρησε με έχοντα στις τσέπες του 85.000 ευρώ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved