Ο Jimmy Sion υποδύεται τoν εαυτό του στην τηλεοπτική σειρά «Η δική μας οικογένεια»
Media

Ο Jimmy Sion υποδύεται τoν εαυτό του στην τηλεοπτική σειρά «Η δική μας οικογένεια»

O τραγουδιστής, τραγουδοποιός και show man Jimmy Sion που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το μουσικό reality «House of Fame: La Academia» της τηλεοπτικής συχνότητας του ΣΚΑΪ όπου ηταν finalist, εισβάλλει στην σειρά του Open «Η δική μας οικογένεια» και υποδύεται… τον εαυτό του!

Πώς βρέθηκε όμως εκεί; Ο Jimmy Sion, σύμφωνα με το σενάριο, είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής της μικρής Αθηνάς (Κωνσταντίνα Πίττα) θετής κόρης του Δημήτρη Δαβρή (Μάριος Αθανασίου).

Στα προηγούμενα επεισόδια είχαν φροντίσει να προετοιμάσουν την είσοδό του στην σειρά όχι μόνο δείχνοντας μας πλάνα από τα video clips του αλλά και με τα παιδιά της σειράς να χορεύουν τα τραγούδια του και να λένε ατάκες του όπως «Τι ταλαιπωρία» και «Έχω πάθει τσότσο», οι οποίες είχαν γίνει viral στα social media την περίοδο που βρισκόταν στο σπίτι του House of Fame.

https://www.instagram.com/p/Cr-9mLJovUn

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν, ο Jimmy Sion θα κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην ελληνική σειρά.

jimmysion-(4).jpg

Η Ελένη Βαΐτσου η Αγγελική Δαλιάνη όπως και άλλοι ηθοποιοί της σειρας φρόντισαν να ενημερώσουν σε Ιnstagram και TIK TOK με spoiler φωτογραφίες και videos από τα backstage για την εμφάνιση του Jimmy Sion στη σειρά.


Tον βλέπουμε με τον Ρένο Ρώτα, την Κατερίνα Κρανίδη, τον Νικόλα Χαλκιαδάκη και τη Μαρία Μπάτη και όλοι είναι ντυμένοι με τις στολές των χορευτών του Jimmy Sion από το show του "ExploSion tour". Επίσης με την Αγγελική Δαλιάνη τον Μάριο Αθανασίου και την μικρη Κωνσταντίνα Πίττα.


Τα νέα επεισόδια θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα καθημερινά στο Open TV στις 20:00

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Απόστολος Γκλέτσος, Ηρώ Μανέ, Ελένη Βαΐτσου, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Τσάφου, Αγγελική Δαλιάνη, Νίκος Πουρσανίδης, Ρένος Ρώτας, Κατερίνα Κρανίδη, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Ελίνα Μάλαμα, Νίκος Βερλέκης, Μαρία Μπάτη, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Ελένη Κρίτα, Κωνσταντίνα Πίττα, Κρυσταλία Αλιμπέρτη.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Σενάριο: Γιώργος Φειδάς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved