Ελένη Ζιώγα: «Αγαπάω ακόμα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας»
Media

Ελένη Ζιώγα: «Αγαπάω ακόμα τον Νίκο Σεργιανόπουλο, δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας»

Η Ελένη Ζιώγα περιέγραψε και ένα κωμικοτραγικό περιστατικό από την εποχή της επιτυχημένης σειρά του MEGA, Alma Libre, στην οποία έγραφε και πρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς αλλά και για τις μνήμες της από τον Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησε η Ελένη Ζιώγα στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η γνωστή ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην οποία περιέγραψε και ένα κωμικοτραγικό περιστατικό από την εποχή της επιτυχημένης σειρά του MEGA, Alma Libre, στην οποία έγραφε και πρωταγωνιστούσε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Τις πιο έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού από το κοινό τις ζήσαμε στο Alma Libre. Υπήρχε μάλιστα ένα κωμικοτραγικό περιστατικό. Είχα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και κάποια στιγμή της τελείωσε ο ορός. Πήγα στις νοσηλεύτριες να τις ζητήσω να τον αλλάξουν και μου είπαν: μόνο αν μας πείτε τι θα γίνει αύριο στη σειρά», τόνισε η Ελένη Ζιώγα.

Αναφερόμενη στις μνήμες της από τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο η ίδια είπε: «Τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας, ήταν ένας πολύ πράος, εσωστρεφής και ευγενής άνθρωπος».

maxresdefault.jpg

«Μου είχαν προτείνει να κάνω το «Πάμε Πακέτο» και το αρνήθηκα. Τους είπα ότι αν δεχόμουν, δεν θα έκανα τίποτα άλλο από αυτά που πραγματικά θέλω. Δε μπορούσα να αντέξω το στοιχείο του reality, το ότι έχεις σε χωριστά καμαρίνια δύο ανθρώπους που έχουν να βρεθούν χρόνια ή δεν έχουν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους και τους βάζεις να βρεθούν στο πλατό για να δημιουργήσεις τη συγκίνηση, μου φάνηκε λίγο απάνθρωπο», δήλωσε η Ελένη Ζιώγα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved