Σία Κοσιώνη: Η ιδιαίτερη αναδρομή στο παρελθόν, λίγες ώρες πριν από το debate των πολιτικών αρχηγών
Media

Σία Κοσιώνη: Η ιδιαίτερη αναδρομή στο παρελθόν, λίγες ώρες πριν από το debate των πολιτικών αρχηγών

Μια από τους έξι δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο αποψινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σία Κοσιώνη.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό, η εν λόγω παρουσιάστρια θα είναι και εκείνη που θα θέσει την πρώτη ερώτηση στον επικεφαλής της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

1677673834357-331219763-kosioni-(3).jpg

Η Σία Κοσιώνη θα εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στο αποψινό debate, όπως είναι λογικό, αλλά αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που λαμβάνει μέρος σε αντίστοιχη πολιτική αναμέτρηση.

Το βάπτισμα του πυρός πήρε πριν από 14 χρόνια, όταν η ίδια ήταν 29 μόλις ετών, αλλά εκτός από αυτή την φορά έχει συμμετάσχει σε ντιμπέιτ άλλες τρεις φορές.

kosioni-(4).jpg

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γιώργος Παπαδάκης, που είναι αρκετά μεγαλύτερος από την Σία Κοσιώνη σήμερα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών.

Σήμερα λοιπόν, λίγες ώρες πριν το ντιμπέιτ, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της στα τέσσερα προηγούμενα debate που συμμετείχε, και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Πρώτη φορά βρέθηκα σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ το 2009 σε ηλικία μόλις 29 ετών. Λίγο μεγαλύτερη και αρκετά εμπειρότερη ετοιμάζομαι για ένα ακόμη! Με την ίδια όρεξη και τον ίδιο σεβασμό στους πολίτες που σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να ψηφίσουν και ζητούν απαντήσεις» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CsD8FhWI4so

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved