Debate Πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ και στο twitter τρεντάρει η Ράνια Τζίμα – Τα αποθεωτικά σχόλια
Media

Debate Πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ και στο twitter τρεντάρει η Ράνια Τζίμα – Τα αποθεωτικά σχόλια

Μπορεί απόψε η βραδιά να είναι αφιερωμένη στο Debate Πολιτικών αρχηγών ωστόσο στο twitter κάνει χαμό η Ράνια Τζίμα.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που τρεντάρει το όνομά της ωστόσο απόψε έχει κερδίσει μια θέση στις πρωτιές!

tzima-(3).jpg

«Στενός ο… κορσές που μας έχουν φορέσει. Αν βγει και κάτι ωφέλιμο θα είναι πολύ σημαντικό», σχολίασε η δημοσιογράφος του MEGA, Ράνια Τζίμα κατά την άφιξή της.

Δες τα σχόλια

«Δεν είμαι καθόλου ατρόμητη! Καθόλου, λάθος διατύπωση. Τρέμει συνέχεια το φυλλοκάρδι μου. Ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα και ο άνθρωπος που δεν φοβάται έχει κάποιο ζήτημα. Τον φόβο τον έχουμε μέσα μας για να μας προστατεύει, για να επιβιώσουμε. Βεβαίως λοιπόν και φοβάμαι και πάρα πολλές φορές. Προσπαθώ αλλά δεν είναι ότι δεν φοβάμαι» είπε πρόσφατα η Ράνια Τζίμα όταν η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε ότι στα δελτία ειδήσεων δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο της χωρίς να τον... στριμώξει με τις ερωτήσεις της.

tzima-kosioni-(13).jpg

«Όταν λέω κάτι και το μετανιώνω, έχει… πεταχτεί ήδη το βατράχι από το στόμα μου! Και μετά λέω, «το είπα τώρα ε; Ωραία, ψυχραιμία, το είπα και πάμε ρε παιδί μου τώρα να το διαχειριστούμε το θέμα». Δεν έχω twitter γιατί με ενοχλεί! Ούτε και με το γήπεδο έχω καλή σχέση αλλά έχω δει σε ταινίες να αρχίζουν να επαινούν στο γήπεδο και οι ίδιοι για τον ίδιο παίκτη, μετά από δυο λεπτά, λένε «άντε ρε το παλτό». Οπότε εάν είσαι αυτός που είσαι μέσα στο γήπεδο θα νομίζεις τη μια στιγμή ότι είσαι κάτι που δεν είσαι και μετά από πέντε λεπτά θα αισθάνεσαι πως πρέπει να πας να πεθάνεις κάπου ήσυχα που, φαντάζομαι, ούτε αυτό πρέπει να το νιώσεις. Οπότε δεν έχω twitter, το παρακολουθώ λίγο εξ αντανακλάσεως όλο αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το δελτίο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved