Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία της με τη Χρηστίδου μετά τις δηλώσεις του Μαραντίνη: «Είναι πληγωμένη»!
Media

Τσιμτσιλή: Η επικοινωνία της με τη Χρηστίδου μετά τις δηλώσεις του Μαραντίνη: «Είναι πληγωμένη»!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη στο Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα για τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου επικοινώνησε μαζί της.

Η Σταματίνα στον αέρα της εκπομπής, Happy Day ανέφερε:

«Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι επιπλέον και μου είπε ότι δε μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα.»

Και πρόσθεσε: «Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει».

Μάλιστα, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε «Είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει, “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Δεν έδωσε συνέντευξη η Σίσσυ με τέτοια στοιχεία. Εγώ έχει τύχει να δω τον Θοδωρή πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολυ τρυφερός μπαμπάς με τους γιους του και η Σίσσυ μου είπε ότι θέλει τα παιδιά να είναι με τον μπαμπά τους, να περνάνε χρόνο μαζί και να τον θαυμάζουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved