Ορέστης Τζιόβας: «Δεν μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ»
Media

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε ότι έχει απιστήσει πολλές φορές.

«Σε ένα μονόλογο έπαθα κρίση άγχους και σταμάτησα την παράσταση», εξομολογήθηκε αρχικά και πρόσθεσε ότι «πριν τον κορονοϊό δούλευα σε μπεργκεράδικο. Την περίοδο εκείνη ένιωθα αμήχανα γιατί πίστευα ότι μπορεί να πουν ότι ξέπεσα».

Ο ηθοποιός στο παρελθόν έχει πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και λέει πως δεν το έχει μετανιώσει. «Δεν το μετάνιωσα που πέταξα αυγά σε φωτορεπόρτερ. Το έκανα γιατί είχαν ασκήσει μεγάλη πίεση στην τότε σύντροφό μου. Μιλάμε για “βιασμό” σχεδόν. Να βγαίνει από το σπίτι και να την κυνηγάνε με τις κάμερες και να τη βάζουν στη γωνία. Έφτασε στο σημείο να κλαίει», ανέφερε.

orestis.jpg

«Κατάλαβα ότι «τα πάθη μου» άρχισαν να μου κάνουν κακό και να με πηγαίνουν πίσω», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τη σχέση του με τα social media, σημείωσε ότι τον φλερτάρουν διαδικτυακά ενώ του έχει τύχει να μιλάει με γυναίκα και να είναι άντρας. «Το θεωρώ άπατη. Μου στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο».

«Έχω ακούσει να λένε άσχημα πράγματα για εμένα από ανθρώπους που δεν το περίμενα.. Η υποκριτική είναι ένα ανταγωνιστικό επάγγελμα. Δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο», ανέφερε ακόμα ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Saison Morte» που μόλις κυκλοφόρησε και το καλοκαίρι θα παίζει στην παράσταση «Νεφέλες» του Αριστοφάνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved