Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννούν – Το μωρό του Μάρκου κινδυνεύει
Media

Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα και Ευγενία γεννούν – Το μωρό του Μάρκου κινδυνεύει

Η κόντρα ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και την Ευγενία δεν αργεί να κορυφωθεί, σύμφωνα με όσα πρόκειται να συμβούν στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς».

Μάλιστα, η μοίρα ενώνει τις δύο γυναίκες, καθώς γεννούν ταυτόχρονα τα παιδιά τους, ενώ η ζωή του μωρού του Μάρκου κινδυνεύει.

Τι κι αν η Ευγενία έδωσε στον Μάρκο τα πάντα, αγάπη, έρωτα, αφοσίωση, δεν κατάφερε να τον κάνει ολοκληρωτικά δικό της και να κερδίσει την καρδιά του. Εκείνος γεννήθηκε για να αγαπήσει μόνο μία γυναίκα και αυτή είναι η Αλεξάνδρα. Από τη στιγμή που μαθαίνει ότι ο Γιωργάκης είναι παιδί του Μάρκου, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για την εγκυμονούσα γιατρό.

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η ζήλια της για την Αλεξάνδρα γίνεται ανυπόφορη. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, η Ευγενία έχει πολλά ξεσπάσματα προς τον άντρα της, που βάζουν σε δοκιμασία την υπομονή και τα όριά του. Η Νότα, βλέποντάς την σε κακή ψυχολογική κατάσταση, της προτείνει να τη συνοδέψει στην Αθήνα για να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Κατόπιν σκέψης, η Ευγενία παίρνει την απόφαση να ακούσει τη θεία της και φεύγει μαζί της για λίγες ημέρες. Ο Μάρκος, όμως, αντί να χαλαρώσει και να σκεφτεί το κοινό τους μέλλον, μόλις μένει μόνος, πλησιάζει ξανά την Αλεξάνδρα. Τα νέα για την απουσία της Ευγενίας ταξιδεύουν γρήγορα στο Κιάρι και μέσα σε λίγες ώρες τα γνωρίζουν και η Μαργέτα και ο Ιάσονας.

Μάνα και γιος είναι σίγουροι πως ο Μάρκος θα επιδιώξει να πλησιάσει την Αλεξάνδρα και κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν αυτή τη συνάντηση. Οι μέρες κυλούν και η Ευγενία επιστρέφει, ενώ η Αλεξάνδρα έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι η γιατρός μπορεί να γνωρίζει περισσότερα για εκείνη και τον Μάρκο και προσπαθεί να προστατευτεί.

fygas.webp

Η κόντρα των δύο γυναικών κορυφώνεται με αφορμή ένα χαμένο σκουλαρίκι της Αλεξάνδρας και η σύγκρουση ανάμεσά τους είναι μεγάλη. Ο καιρός περνάει γρήγορα και η ώρα να γεννήσει η Αλεξάνδρα πλησιάζει, ενώ η Ευγενία είναι ακόμα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όταν ο Γιωργάκης ανεβάζει ξαφνικά υψηλό πυρετό, η νεαρή γιατρός ειδοποιείται αμέσως από την υπηρέτρια των Δεμερτζήδων, τη Βάσω, και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Αλεξάνδρα αγνοεί το πρόβλημα υγείας του παιδιού της και όταν μαθαίνει τι έγινε νομίζει ότι η Ευγενία απήγαγε τον γιο της για να την εκδικηθεί. Η σκέψη αυτή την ταράζει τόσο πολύ, που σπάνε τα νερά. Την ίδια ακριβώς στιγμή, η ένταση που βιώνει η Ευγενία την οδηγεί σε πρόωρη γέννα. Μερικές ώρες αργότερα, οι δύο γυναίκες φέρνουν σχεδόν ταυτόχρονα στον κόσμο τα παιδιά τους. Το παιδί της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα, που είναι κοριτσάκι, γεννιέται υγιές.

Το μωρό του Μάρκου και της Ευγενίας, όμως, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα και η ζωή του κινδυνεύει. Το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν αναπτυχθεί πλήρως οι πνεύμονές του και τα υπόλοιπα ζωτικά του όργανα. Όταν διαπιστώνεται από τους γιατρούς ότι η ζωή του μικρού βρίσκεται σε κίνδυνο, μεταφέρεται σε θερμοκοιτίδα.

Ο Μιχάλης και το υπόλοιπο επιτελείο του νοσοκομείου κάνουν τα πάντα για να σώσουν το παιδί, ενώ η Ευγενία και ο Μάρκος ζουν στιγμές ατελείωτης αγωνίας. Δεν μπορούν να διανοηθούν ότι το παιδί τους μπορεί να μην επιζήσει ή να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα που θα το ακολουθεί για μια ζωή.

Έτσι, η απρόσμενη αυτή εξέλιξη τους φέρνει απροσδόκητα κοντά και ο ένας γίνεται το μεγάλο στήριγμα του άλλου. Πλέον τα μόνο που έχει σημασία για το ζευγάρι είναι να σωθεί ο γιος τους. Μάλιστα, έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Στέφανου και της Νότας, που προσεύχονται καθημερινά να καταφέρει να επιβιώσει το μωρό και να έχει αίσιο τέλος ο εφιάλτης που βιώνουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved