Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης πιάνει στα πράσα Αλεξία και Βίκο

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο ρόδο». Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Θέμης πιάνει επ’ αυτοφώρω την Αλεξία με τον κρυφό εραστή της, ενώ ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ κυοφορεί το μωρό τους.

Ο Βίκος προσπαθεί να καλύψει τις πληγές που του άφησε ο χαμός της Αγγελικής με την ερωτική σχέση-που έχει δημιουργήσει με την κόρη της, την Αλεξία. Ωστόσο, κομβικά γεγονότα αποτελούν μεγάλα «αγκάθια» για την ευτυχία τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, όπως θα δούμε, η Κύρα εξακολουθεί να μη δίνει σημεία ζωής και η Αλεξία φοβάται ότι κάτι κακό τής έχει συμβεί. Μάλιστα, η κοπέλα τρομάζει στη σκέψη ότι ο Βίκος μπορεί να έχει σχέση με την εξαφάνισή της και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Έτσι, λοιπόν, στην επόμενη συνάντησή τους τον στριμώχνει για να μάθει την αλήθεια. Όμως εκείνος της ρίχνει ξανά στάχτη στα μάτια, αποφορτίζοντας με τον τρόπο του την ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους. Οι μέρες κυλούν και το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει τον έρωτά του. Οι δυο τους συναντιούνται συχνά στο σπίτι της Κύρας, όπου, για κακή τους τύχη, κάποια στιγμή τούς πιάνει μαζί ο Πέτρος. Σύντομα, η είδηση ότι βρίσκονται κρυφά φτάνει στα αυτιά του Θέμη, ο οποίος γίνεται έξαλλος και ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία.

Η κουβέντα μεταξύ τους δεν έχει θετική έκβαση και ο Καστρινός αποφασίζει να την έχει από κοντά. Έτσι, ύστερα από λίγες ημέρες, την πιάνει στα πράσα να φιλιέται με τον Βίκο. Το θέαμα τον σοκάρει και ο άντρας ξεχειλίζει από οργή και μίσος, καθώς του είναι αδιανόητο να βλέπει τον μεγαλύτερο εχθρό του και την κόρη του σε ερωτικές στιγμές.

Ο Θέμης, εκτός από θυμό, αισθάνεται προδοσία από την Αλεξία, που παρόλο που γνώριζε για την έχθρα του με τον Βίκο αποφάσισε να συνάψει σχέση μαζί του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, της ανακοινώνει ότι της απαγορεύει να τον πλησιάσει ξανά. Μάλιστα, την απειλεί ότι αν το κάνει σκοπεύει να την ξεγράψει για πάντα. Η Αλεξία είναι σε δύσκολη θέση, καθώς από τη μία δεν θέλει να καταστρέφει την οικογένειά τους, ενώ από την άλλη ο έρωτάς της για τον Βίκο είναι πολύ δυνατός και πέρα από κάθε λογική...

hemis2.jpg

Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Η Ελισάβετ ετοιμάζεται να ασπαστεί για πάντα τον μοναχισμό, αφήνοντας οριστικά έξω από τη ζωή της τον Πέτρο. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια, διότι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, μαθαίνει ότι κυοφορεί το μωρό του αρχιτέκτονα που της ράγισε την καρδιά. Το σοκ είναι τεράστιο για την κοπέλα και αυτή η εγκυμοσύνη πηγαίνει κόντρα σε όλες τις αποφάσεις που έχει πάρει για τη ζωή της.

Μη μπορώντας να το πιστέψει, πηγαίνει ξανά στον γιατρό για να επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος. Από την άλλη, ο Γεράσιμος τρελαίνεται όταν μαθαίνει ότι περιμένει το μωρό του Πέτρου και ορκίζεται να τον κρατήσει για πάντα μακριά της.

Αυτή η συμπεριφορά δεν αρέσει καθόλου στον Λευτέρη και επιπλήττει τον νεαρό για την εμμονή που έχει με την κόρη του. Στην Πάτρα τώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει στο μοναστήρι, ενώ η Ελισάβετ δεν μπορεί να πάψει να τον σκέφτεται από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το μωρό τους. Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση και αναλαμβάνει δράση.

Συγκεκριμένα, τηλεφωνεί στον Πέτρο και του αποκαλύπτει τα νέα της εγκυμοσύνης. Ακούγοντας ότι θα γίνει πατέρας, ο νεαρός μένει άφωνος, όμως ταυτόχρονα νιώθει την καρδιά του να φτερουγίζει από χαρά. Ο έρωτάς του για την Ελισάβετ είναι τόσο βαθύς και αγνός, που πιστεύει ότι αυτό το παιδί θα τους ενώσει ξανά. Μόλις κλείνει λοιπόν το τηλέφωνο, φεύγει αμέσως για τη Γερακιανή για να πάει να βρει την κοπέλα που αγαπά και να της πει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα, βάζει στόχο να καταφέρει να πείσει την Ελισάβετ να εγκαταλείψει το μοναστήρι και να ζήσουν μαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved