Βανέσα Αδαμοπούλου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Παπαζήση δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους
Media

Βανέσα Αδαμοπούλου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Παπαζήση δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους

H Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα για την προσωπική της ζωή και τις σημερινές σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύντροφο της, Ιωάννη Παπαζήση με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου με αφορμή τον τίτλο του νέου της τραγουδιού «Χώρισα χθες» είπε: «Χώρισα επιτέλους και γω, λίγη ησυχία στη ζωή μου να βρω». Εγώ έχω χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, περίπου δυο χρόνια. Θέλω με αυτό το τραγούδι να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Είναι κάτι που είναι δύσκολο, είναι ζόρικο αλλά πιστεύω πως δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας».

adamopoulou-papazisi-(1).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σημαντικό σε όλα αυτά που μας έρχονται, όχι μόνο το τι μας έρχεται, αλλά και το πως τα αντιμετωπίζουμε. Σε όλα τα στάδια δεν υπάρχει ψυχραιμία, υπάρχει αλήθεια. Είναι πολύ υγιές και γόνιμο να πέφτεις και να ζεις την στεναχώρια σου. Δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος, δεν είμαι χαζοχαρούμενη μαμά, δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά όταν δεν είμαι καλά το λέω στο παιδί μου χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω ότι δεν φταίει εκείνο γιατί πάντα αναρωτιούνται «αν έχω κάνει κάτι στη μαμά». Όχι, απλά λέω ότι δεν έχω πολύ διάθεση και δεν θέλω να παίξω».

adamopoulou-papazisi-(2).jpg

Και υπογράμμισε: «Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε μια χαρά σήμερα, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση επειδή έχουμε και το παιδί. Δηλαδή είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία... Εμείς δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο και υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας, η οποία δεν είναι κάτι αυστηρό. Γιατί κάπου άκουσα «τρεισήμισι μέρες εδώ, τρεισήμισι μέρες εκεί»… Δεν υπάρχει μεζούρα που μετράει, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Η βάση του παιδιού προφανώς είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά από εκεί και πέρα κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δύο βράδια, θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Το θεωρώ αυτονόητο αυτό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να βλέπει και τους δυο γονείς του, να έχει μια σταθερή και να μην είναι μπαλάκι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved