Έλενα Γκρέκου: Επιστροφή - έκπληξη στο J2US με… Eurovision - Ποιο τραγούδι θα πει;
Media

Έλενα Γκρέκου: Επιστροφή - έκπληξη στο J2US με… Eurovision - Ποιο τραγούδι θα πει;

Έτοιμη να επιστρέψει στο J2US είναι η Έλενα Γκρέκου που αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με το «ταίρι» της Περικλή Κονδυλάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με τη παρουσία και την ερμηνεία της θα κάνει ένα δυναμικό come back αύριο, Παρασκευή (12/5), με μια εμφάνισή που θα συζητηθεί αφού θα ερμηνεύει το πολύ δύσκολο και πολύ αγαπημένο κομμάτι, το «Everything».

Είναι είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησε η Άννα Βίσση και γράφτηκε από τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

gkrekou2.jpg

Το τραγούδι είναι κυρίως γνωστό ως η ελληνική συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2006, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η Έλενα Γκρέκου, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, έχει πέσει με τα μούτρα στο κομμάτι ενώ στις πρόβες κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να το παρουσιάσει όπως του αξίζει.

Η γοητευτική τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή, έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην πίστα αλλά και για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όμως μέχρι να ολοκληρωθεί το J2US καθώς θα εμφανιστεί ξανά στο φινάλε, δεν έχει πάρει αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως η νέα χρονιά θα είναι πολύ ουσιαστική και σημαντική για εκείνη καθώς γράφονται και νέα τραγούδια από επιτυχημένους δημιουργούς που θα είναι μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved