Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πέπη διαλέγει τον δρόμο της… εκδίκησης
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Πέπη διαλέγει τον δρόμο της… εκδίκησης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος, ο Παναγής και ο Πετράν έχουν ξαμοληθεί στο κατόπι της Πέπης, αλλά η πανούργα αεροσυνοδός δεν σκοπεύει να κάτσει να τη συλλάβουν έτσι εύκολα.

Την ίδια ώρα, ο Βάρσος καταφέρνει να πείσει τη Μάρμω να τον συγχωρέσει, ενώ το συμβούλιο του Πλατάνου καλείται να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία της πρώην γυναίκας του για όσα έκανε. Η Αγγέλα ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, και ο Θοδωρής στήνει ένα μικρό γλέντι προς τιμήν της.

platanos-(3).jpg

Κι ενώ η Βαλέρια δεν ξέρει ποιο δρόμο να διαλέξει, η Πέπη παίρνει ένα «πλατανιώτικο μάθημα» και διαλέγει τον δρόμο της… εκδίκησης, αφού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το Φαμπερζέ με κάθε τίμημα. Θα τα καταφέρει, άραγε, αυτή τη φορά, ή θα βρει τους Πλατανιώτες ξανά απέναντί της;

platanos-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Βάρσος ετοιμάζεται να αλλάξει για ακόμα μiα φορά τη διαθήκη του, για να συμπεριλάβει σ’ αυτήν και το αγέννητο παιδί του, αλλά η Κατερίνα υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά και προειδοποιεί τον Θοδωρή, να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Ο Πετράν, πάλι, είναι απολύτως σίγουρος πως η Πέπη κάτι «μαγειρεύει», και μια συνάντηση με την Αγγέλα επιβεβαιώνει τις υποψίες του πως άλλη είναι η έγκυος στο χωριό τους.

platanos-(13).jpg

Ο Τζώρτζης θέλει να γράψει ένα παιδικό παραμύθι και ζητάει τη βοήθεια της Βαλέριας, την ώρα που η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεθάψει το αβγό με τη βοήθεια του Θύμιου, για να του βρει μια καλύτερη κρυψώνα. Πού βρίσκεται τελικά το πολύτιμο Φαμπερζέ; Θα αποκαλύψει ο Πετράν στα ξαδέρφια όσα ξέρει για την Πέπη ή θα τους αφήσει όλους να πέσουν στην παγίδα της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved