Παρασκηνιακή αποκάλυψη Λιάγκα:«Ενημέρωσα την Σίσσυ Χριστίδου για τη συνέντευξη Μαραντίνη πριν γίνει»
Media

Παρασκηνιακή αποκάλυψη Λιάγκα:«Ενημέρωσα την Σίσσυ Χριστίδου για τη συνέντευξη Μαραντίνη πριν γίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά την προβολή της συνέντευξης που του παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ενήμερη για τη συνέντευξη που θα προβαλλόταν στην εκπομπή του, πριν αυτή προβληθεί.

«Ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα; “Μην τον φέρεις;” Ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει συνεντεύξεις. Παιδιά. αυτό που οφείλει να μην κάνει είναι να μη φέρνει τον άλλον σε δύσκολη θέση», είπε.

Το πρωί της Παρασκευής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μέσα από την πρωινή εκπομπή του στο ραδιόφωνο για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» ακούγοντας τα σχόλια του συναδέλφου του θέλησε να του απαντήσει στον αέρα της εκπομπής, αποκαλύπτοντας το «παρασκήνιο» πίσω από την επίμαχη συνέντευξη του τραγουδιστή.

1675169687602-334314750-sisi-xristidoy.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ο λόγος που ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να πάει στην εκπομπή του ήταν επειδή ενοχλήθηκε για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή μια άλλη μέρα.

«O Θοδωρής ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ και μίλησα μαζί του. Του απάντησα πως αν ενοχλήθηκε και είναι διατεθειμένος έλα εδώ να τα πούμε. Μου είπε ο άνθρωπος “ναι, θέλω να μιλήσω”. Δεν ήταν κανονισμένο να έρθει για μια άλλη συνέντευξη και χωρίς να έχω τη συναίνεσή του τον ρώτησα πράγματα που δεν ήθελε.

Ο Θοδωρής ήρθε εδώ για τον λόγο αυτό. Είχε αποφασίσει να μιλήσει. Αν δεν ερχόταν εδώ, θα πήγαινε κάπου αλλού. Εγώ, λοιπόν, σαν δημοσιογράφος και σαν εκπομπή δεν οφείλω, αφού θέλει κάποιος να μιλήσει για ένα θέμα φλέγον να διεκδικήσω να μιλήσει σε μένα; Από πότε η έννοια “δημοσιογραφική επιτυχία” καταργείται; Δεν το κατάλαβα. Η αξιοπρέπεια είναι να σεβαστούμε όλοι», τόνισε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved