Γιορτή της μητέρας: Μενεγάκη - «Θα κλάψω! Περιμένω να με πάρει που είναι μαντράχαλος να..»
Media

Γιορτή της μητέρας: Μενεγάκη - «Θα κλάψω! Περιμένω να με πάρει που είναι μαντράχαλος να..»

Γιορτή της Μητέρας: Παραδοσιακά τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται παγκοσμίως η Γιορτή της Μητέρας και η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει και εκείνη ως μανούλα τεσσάρων παιδιών και αναφέρθηκε σε αυτή τη μέρα.

Αρχικά ανέφερε: «Επειδή εγώ ήμουν ένα παιδάκι πολύ εκδηλωτικό προς τη μητέρα μου και από παιδάκι ένα μήνα πριν πάντα σκεφτόμουν τι θα πάρω στη μαμά μου με αυτά που μου έδινε… από τότε που θυμάμαι… Έχω εκδηλώσει με πολλούς τρόπους την αγάπη μου στη μαμά μου, με πολλούς τρόπους, αλλά όταν κάνουμε τα δικά μας παιδιά ξαφνικά βλέπουμε κάποια πράγματα ποιο ξεκάθαρα και τα βλέπεις από κάποια άλλη πλευρά… τα βλέπεις από διαφορετική πλευρά, είναι άλλη οπτική μετά…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να κλάψω! To παιδί σου να μεγαλώσει και να γίνει 30, 40 χρονών και να πάει σε άλλο σπίτι, η μάνα πάντα περιμένει αυτή τη γλυκιά κουβέντα. Θέλω να κλάψω… Περιμένεις αυτή τη μέρα όχι μόνο όταν είναι παιδάκι αλλά και τώρα που είναι μ μαντράχαλος να με πάρει να μου πει με το δικό του τρόπο..»

eleni.jpg

Και κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη: «Καμιά φορά νομίζουμε ότι οι δικοί μας άνθρωποι θα ‘ναι δίπλα μας για πάντα –και δεν μιλάω μόνο για τους γονείς μας, τον οποιονδήποτε-, δεν υπάρχει το για πάντα. Γι’ αυτό πολλές φορές πρέπει να εκφράζουμε πράγματα που τα έχουμε μέσα μας, και οι άλλοι τα έχουν ως δεδομένα, πρέπει να προλαβαίνουμε να τα λέμε, γιατί κανείς δε ξέρει πότε θα πάψει να έχει κάποιον από τους ανθρώπους που αγαπάει κοντά του. Σε όποια ηλικία και να χάσεις τη μάνα σου, ο πόνος είναι πόνος. Τέλος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved