Σαλταφερίδου:«Τον έβρισε αισχρά» - Η αποκάλυψη για παίκτη του Survivor που λογομάχησε με cameraman
Media

Σαλταφερίδου:«Τον έβρισε αισχρά» - Η αποκάλυψη για παίκτη του Survivor που λογομάχησε με cameraman

Την έντονη λεκτική επίθεση που έκανε παίκτης του Survivor All Star σε cameraman του ριάλιτι, αποκάλυψε η Εύη Σαλταφερίδου.

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε αυτό το άγνωστο περιστατικό έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε από followers της στο Insrtagram. Όπως η ίδια είπε όντως συνέβη αυτό το περιστατικό με τον παίκτη να βρίζει αισχρά τον συνεργάτη του ριάλιτι.

saltaferidou-(1).jpg

«Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και εγώ μπορώ να πάρω μέρος», είπε και εξήγησε:

«Ναι, έχει γίνει. Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του και την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς.

saltaferidou.jpg

Ο συγκεκριμένος παίκτης ζήτησε κάτι από τον κάμεραμαν, ο κάμεραμαν του είπε ότι «δεν μπορώ αυτή τη στιγμή» γιατί είχε να πάει να βιντεοσκοπήσει έναν παίκτη που πήγαινε προς τα σκουπίδια γιατί, στην περίπτωση που έβλεπαν κάποια παραβίαση ή για κάποιο λόγο κατευθυνόμασταν προς τα σκουπίδια εννοείται πως έπρεπε να μας σταματήσουν, δεν γνωρίζω αν αυτός ο παίκτης είχε συνεννοηθεί με τον άλλον ή τύχαινε να ζητάει εκείνη την ώρα κάτι, «άμα θες ζήτα το από κάποιον άλλον ή αλλιώς περίμενε λίγο» του είπε ο κάμεραμαν. Αυτός άρχισε να φωνάζει, «δεν καταλαβαίνεις» και «το θέλω τώρα» έλεγε. Μιλάμε για χαρτί υγείας στη συγκεκριμένη περίπτωση οπότε καταλαβαίνετε».

1682873600646-215756838-saltaferidou.jpg
7971560

«Ναι, είναι λίγο αστείο αλλά δεν ήταν αστείο συνολικά το θέμα. Επειδή σήκωσε το κινητό να ξεκινήσει να βιντεοσκοπεί και έφυγε από το πλάι, τόλμησε και του ακούμπησε λίγο το χέρι με αποτέλεσμα να αρχίσει όλο αυτό το σκηνικό, να του κολλήσει το κεφάλι στο πρόσωπο και και τα λοιπά»

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved