IQ 160: Οι καταιγιστικές εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου και η «εισβολή» της Μαίρης Μηνά στη σειρά
Media

IQ 160: Οι καταιγιστικές εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου και η «εισβολή» της Μαίρης Μηνά στη σειρά

IQ 160: Θα είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο ενώ θα δούμε και για πρώτη φορά στις οθόνες μας, τη Μαίρη Μηνά που μπαίνει στο καστ, κάνοντας έτσι και την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά τη γέννηση της κόρης της. 

Η Πηνελόπη έχει βρει προσωρινή στέγη στο σπίτι του Γιώργου. Εκεί, μαθαίνει πως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα. Πιστεύει ότι ο Αργύρης την πρόδωσε για να σώσει τον εαυτό του και αποφασίζει να λύσει τη νέα υπόθεση μόνη της. Μια μυστική αστυνομικός, που ερευνούσε ένα κύκλωμα ναρκωτικών, έχει πυροβοληθεί θανάσιμα. Αλλά, όταν εμφανίζεται ολοζώντανη, αποκαλύπτεται ότι το θύμα ήταν η δίδυμη αδελφή της, που μέχρι πρόσφατα αγνοούσε την ύπαρξή της. Η Πηνελόπη φέρνει στο φως ένα κύκλωμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, όπου εμπλέκονται και διεφθαρμένοι αστυνομικοί και αντιμετωπίζει τον δολοφόνο, με κίνδυνο της ζωής της. Η επιθεωρήτρια Ζησιμάτου μαθαίνει τις παράνομες ενέργειές της και ζητάει την απόλυσή της. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι η Πηνελόπη έλυσε μόνη της την υπόθεση, αποφασίζει να παραμείνει στην Υπηρεσία, με τον όρο να περάσει από αστυνομική εκπαίδευση!

IQ-160-(2).jpg

Στον ρόλο της Ιωάννας Ζησιμάτου, η Μαίρη Μηνά

Iωάννα Ζησιμάτου

Υπαστυνόμος Α’, επιθεωρήτρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Συμμαθήτρια με τη Σοφία στη σχολή της αστυνομίας. Έρχεται για να ερευνήσει

τα πεπραγμένα του Υπαστυνόμου Καλατζή και καταλήγει να συνάψει σχέση μαζί του. Κομψή και στιλάτη, διακριτικά όμορφη γυναίκα καριέρας. Είναι το αντίπαλο δέος της Πηνελόπης στην καρδιά του Αργύρη, με την οποία διαφέρουν σε απόλυτο βαθμό, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη συμπεριφορά. Η Ιωάννα είναι οργανωτική και πειθαρχημένη, αυστηρή στη δουλειά της, λάτρης των κανόνων. Σέβεται την ιεραρχία και είναι συγκρατημένη στις εκδηλώσεις της. Δεν μασάει τα λόγια της όταν χρειάζεται, ενώ η δυναμικότητα του χαρακτήρα της, σε συνδυασμό με την έμφυτη εξυπνάδα της, την καθιστούν μία έντονη γυναίκα, που προσπαθεί να ισορροπήσει στην προσωπική της ζωή, όπου είναι πιο συγκρατημένη.

Γκεστ επεισοδίου 10:

Μυριέλλα Κουρέντη (Νίκη Θωμάτου & Χριστιάνα Καλογήρου)

Αντώνης Μυριάγκος (Αχιλλέας Τσακίρης)

Βασίλης Γιαννέλος (Ηρακλής Ματθαίου)

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς)

Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.

Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.

Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved