Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Αυξεντία εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι

Εξελίξεις που συγκλονίζουν έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Μετά τα συμπτώματα άνοιας, η Αυξεντία εξαφανίζεται μέσα στη νύχτα από το μοναστήρι. Όλο το χωριό την ψάχνει. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής της, τι θα συμβεί στο δάσος ανάμεσα στον Σταυρίνο και τη Γιάννα;

mavro-rodo-(5).jpg

Ο Γεράσιμος λαμβάνει μία απόφαση για την τελετή κατά την οποία η Ελισάβετ θα πάρει την κουρά της. Ο Μητροπολίτης αντιδρά όταν μαθαίνει για την παρακολούθηση των μοναχών με κάμερες από την Κασσιανή.

Ο Βίκος κάνει μία ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στο χρηματοκιβώτιο της Κύρας. Η Αλεξία έρχεται κοντά σε μία μεγάλη αλήθεια.

mavro-rodo3.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ στο δάσος και προσπαθεί να καταλάβει αν η απόφασή της να επιστρέψει στο μοναστήρι είναι οριστική. Η Φιλαρέτη ανησυχεί με τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει η Αυξεντία, ενώ στέλνει στον Θέμη το στοιχείο που της ζήτησε για την εξέταση DNA.

Ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για να φύγει από το χωριό. Η Αλεξία μαθαίνει μία πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό.

Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν καταλάβει ότι η σχέση του με την Ελισάβετ τελείωσε οριστικά; Θα καταφέρει ο Βίκος να αποπροσανατολίσει την Αλεξία σε σχέση με την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved