Andrew Lambrou - Eurovision 2023: Απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο
Sarah Louise Bennett
Media

Andrew Lambrou - Eurovision 2023: Απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο

Tην 12η θέση κατάφερε να κατακτήσει το τραγούδι της Κύπρου με τον Andrew Lambrou στη Eurovision 2023, με τη Σουηδία και τη Loreen να πανηγυρίζουν την πρωτιά και να μπαίνουν στην ιστορία του διαγωνισμού.

Ο Andrew Lambrou απαντά λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού για τη θέση που έλαβε στον διαγωνισμό και τη συνολική εμπειρία του ενώ δεν παραλείπει να σχολιάσει και το 4 που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο.

«Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Andrew Lambrou μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Cyprus: Andrew Lambrou -
Andrew Lambrou rehearsing Break A Broken Heart for Cyprus at the Second Rehearsal of the Second Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, ο ίδιος ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».

andrew.jpg

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο Andrew Lambrou έκανε την πρώτη του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, γράφοντας:

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη. Ελπίζω να έκανα περήφανη την Κύπρο, το να τραγουδώ με την καρδιά μου σε αυτή τη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει μαζί μου για πάντα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Andrew».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved