Ελένη Τσολάκη: «Αισθανόμασταν μία ασφάλεια με τον Λάτσιο - Σταμάτησαν οι συζητήσεις με τον σταθμό»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Αισθανόμασταν μία ασφάλεια με τον Λάτσιο - Σταμάτησαν οι συζητήσεις με τον σταθμό»

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN.

«Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για μένα και για όλους στον σταθμό. Αισθανόμασταν μία ασφάλεια που ήταν στον σταθμό και που συνεργαζόμασταν. Από δω και πέρα επειδή είναι πολύ πρόσφατο, δεν ξέρω πώς εξελίσσονται τα πράγματα» ανέφερε η παρουσιάστρια του Οpen Ελένη Τσολάκη.

«Κάθε αλλαγή σε ένα κομβικό σημείο μιας κουβέντας είναι δύσκολη να τη διαχειριστείς. Πηγαίνουμε όλοι όπως πηγαίνουν τα πράγματα. Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο», είπε για το δικό της μέλλον.

«Εγώ έκανα τις συζητήσεις μου για την εκπομπή αυτή, έχουν σταματήσει για την ώρα. Για το μέλλον, είμαι επαγγελματίας και έχω κληθεί να κάνω πολλά πράγματα. Αυτό που με ενδιαφέρει και έχει την απόλυτη προτεραιότητά μου είναι το Οpen Weekend» εξήγησε.

tsolaki-4.jpg

Κάτι αντίστοιχο είχε δηλώσει και η Μάριον Μιχελιδάκη, όταν τοποθετήθηκε για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από τον σταθμό του Οpen.

Η Μάριον ανέφερε: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το διάβασα κι εγώ κάπου. Δεν ήξερα τίποτα. Δεν έχω μιλήσει κι η Μπέττυ Μαγγίρα κι η Ελένη Τσολάκη έχουν συμβόλαιο που λήγουν από όσο ξέρω. Εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο που τρέχει για μήνες. Υπάρχει μια ανησυχία γιατί έχω και μία ομάδα. Είναι κι οι συνεργάτες μου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είναι αποφάσεις δικές μου αυτές. Αυτήν την στιγμή έχουν φύγει δύο άνθρωποι με τους οποίους ήρθα η κ. Μασούρη κι ο κ. Λάτσιος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved