Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα ζητά εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρείο
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα ζητά εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρείο

Τι θα δούμε σήμερα, 16 Μάη, στη Γη της Ελιάς;

Ο Αλέξης βλέπει το αυτοκίνητο της Μυρτάλης παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας και εξαγριώνεται. Η Άννα, θέλοντας να γνωρίσει καλύτερα τη «Δανάη», τη «σύντροφο του Πότη», της κάνει μερικές ερωτήσεις.

Στην προσπάθειά της να απαντήσει, η κοπέλα κάνει απανωτές γκάφες, οδηγώντας την Άννα στο συμπέρασμα πως είναι χαζή. Η Εύα έχει αποφασίσει να φύγει για το Ντουμπάι και κανονίζει τις λεπτομέρειες της μετακόμισής της, αλλά αποφεύγει να το πει ακόμα στον Χρήστο.

gi-8.jpg

Η Αρετή πηγαίνει στο καφενείο, πέφτει πάνω στον Στάθη και την Εύα οι οποίοι συναντήθηκαν εκεί τυχαία, και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να τους βρίσει. Ο Μάνος κάνει μια τελευταία συζήτηση με τη Μυρτάλη και προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει

Ο Κωνσταντίνος, απαγορεύει στην Ισμήνη να καλέσει για φαγητό τον Δημοσθένη και την Ασπασία, γεννώντας της απορία. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Αθηνά ότι πήρε απόφαση να ζητήσει εισαγγελική εντολή για τον εγκλεισμό του Αλέξη σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

mirtali-gi.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς:

Η Εύα βρίσκεται στο όριο νευρικού κλονισμού και ο Χρήστος, για πρώτη φορά, δείχνει να κουράζεται με αυτή την κατάσταση. Η Ισμήνη μιλάει στον Κωνσταντίνο για την επένδυση που έκανε και η αντίδρασή του δεν είναι τόσο θετική.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη καβγαδίζουν. Η Βασιλική ζητάει από την Αρετή να μην κάνει υποδείξεις σχετικά με την ανατροφή του μωρού. O Πότης γνωρίζει την κοπέλα που θα υποδυθεί τη σύντροφό του και λίγο αργότερα τη συστήνει στην Άννα.

Ο Αποστόλης έχει τάση λιποθυμίας και η Αφροδίτη, η νέα αγροτική γιατρός, σπεύδει στο ελαιοτριβείο. Η Εύα αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση για δουλειά στο Ντουμπάι. Η Μυρτάλη, τρομοκρατημένη, αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης ζηλεύει πολύ και θέλει να κάνει κακό στη Θεοδώρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved