My style Rocks: H παίκτρια που αποχώρησε και η ανακοίνωση της Καραβάτου για τον τελικό
Media

My style Rocks: H παίκτρια που αποχώρησε και η ανακοίνωση της Καραβάτου για τον τελικό

My style Rocks: Μια ακόμη αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας! 

Ωραίες ιδέες, χειροποίητες δημιουργίες και μια multi culti παρέλαση παρακολουθήσαμε με το Gala αφιέρωμα στην Eurovision. Η Ουκρανία, η Σουηδία, η Αυστρία, η Τουρκία και η Μολδαβία έγιναν πηγή έμπνευσης για τις διαγωνιζόμενες που ήθελαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αφήσουν… εποχή με τις εμφανίσεις τους!

my-style-(3).jpg

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης εκτίμησαν την πρωτοτυπία σίγουρα όμως έχουν υψηλές απαιτήσεις από τις διαγωνιζόμενες που έχουν αποδείξει πως έχουν δυνατότητες!

Η συγκίνηση ήταν έντονη όταν οι διαγωνιζόμενες αφήσαν να ξεδιπλωθούν στο πλατό του My Style Rocks, οι προσδοκίες και τα όνειρά τους

Χαρά Βογδοπούλου, Ειρήνη Καζάκη και Χριστιάννα Κατσέρη, ήταν οι τρεις υποψήφιες με τις παίκτριες να δίνουν μια ακόμη ευκαιρία στη Χριστιάνα.

my-style-(1).jpg

Οι κριτές αποφάσισαν να κρατήσουν κρατήσουν την Ειρήνη Καζάκη κι έτσι η Χαρά Βογδοπούλου αποχώρησε.

Λίγο πριν το φινάλε η Κατερίνα Καραβάτου έκανε και μια ανακοίνωση!

«Και κάπως έτσι αποχώρησε η Χαρά μας από αυτή την εβδομάδα, από αυτό το Gala που ήταν αφιερωμένο στην Eurovision και τώρα τι πρόκειται να γίνει στην συνέχεια; Θα σας εξηγήσω ευθείς αμέσως. Στο επόμενο επεισόδιο ξεκινάει μια καινούργια εβδομάδα για το My Style Rocks οπότε θα μπει μια καινούργια παίκτρια. Αυτή η παίκτρια όμως θα είναι η τελευταία που εισβάλει στο My Style Rocks για αυτή εδώ την σεζόν. Μετά κυρίες μου οδεύουμε πραγματικά προς τον τελικό», είπε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved