Ντόρα Μακρυγιάννη: «Πλέον δεν έχω ησυχία, είναι όπως όταν φεύγεις από ένα κλαμπ»
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Πλέον δεν έχω ησυχία, είναι όπως όταν φεύγεις από ένα κλαμπ»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη που φέτος συμμετείχε στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ, μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά για το πρόβλημα υγείας της και τη σχέση της με το #metoo.

Στο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αλλά και την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε το 2018 αναφέρθηκε η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία κάθισε στον καναπέ του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Ήθελα να αποφύγω τους ρυθμούς της Αθήνας και αποφάσισα να ζήσω στο Αίγιο. Ήταν και το ψυχοσωματικό μου ένας λόγος, γιατί ένα βούισμα στα αυτιά τα τελευταία χρόνια. Είπα μήπως χαλαρώσω, πάω ξανά στη φύση, ηρεμήσω και φύγει; Αλλά δεν», τόνισε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Δεν κατάλαβα ακριβώς πότε ξεκίνησε αυτό. Στην αρχή όταν πήγα στον γιατρό, μου είπε ότι είναι ξεκάθαρα ψυχοσωματικό, γιατί όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Όταν αγχώνομαι, γίνεται ακόμα πιο έντονο. Αλλά πλέον δεν έχω ησυχία, είναι όπως όταν φεύγεις από ένα κλαμπ. Τον πρώτο καιρό ήταν εξαιρετικά δύσκολο, τώρα κάπως το παλεύω», σημείωσε η ηθοποιός.

1675186431502-979197818-MAKRIGIANNI-3.jpg

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα άγχος, δούλευα ασταμάτητα. Από τη μία χαίρομαι που μου βγήκε έτσι και όχι σε κανένα άλλο όργανο, καρδιά, συκώτι ή σε καρκίνο. Τόσα ακούμε καθημερινά. Γι’ αυτό πρέπει πάντα να βρίσκεις τρόπους να ξεσπάς το άγχος σου. Εγώ δεν το έκανα εκείνο το διάστημα και… έσκασε», είπε επίσης.

1675183009568-212016770-MAKRIGIANNI-14.jpg

H ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη αναφέρθηκε και στην κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε στη δουλειά της το 2018. «Τον πρώτο καιρό υπέφερα, έκλαιγα συνέχεια και πάθαινα κρίσεις πανικού. Τώρα το έχω αποδεχθεί, το έχω δουλέψει μέσα μου και γι’ αυτό με βλέπετε να μιλάω άνετα για αυτό. Θέλει χρόνο και βοήθεια από τρίτους, δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Γενικά πρέπει να μιλάς», ανέφερε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved