Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι νέα απρόοπτα θα φέρει η ζωή στους αγαπημένους μας Πλατανιώτες;
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι νέα απρόοπτα θα φέρει η ζωή στους αγαπημένους μας Πλατανιώτες;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο παπάς, η Βαλέρια, ο Σίμος και ο Πετράν αναλαμβάνουν δράση και σώζουν τη μικρή Μυρτώ και το Φαμπερζέ από την ύπουλη Πέπη.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας «σώζει» την αδερφή του από τον έρωτα του Λουλούδη, κρύβοντας το γράμμα που της έχει στείλει και βάζοντας ένα άλλο στη θέση του. Κι ενώ ο Σώτος και η Σύλβια ετοιμάζονται για την Αίγυπτο μαζί με τους κουμπάρους τους, η Πέπη «ετοιμάζεται» να υποστεί μια νέα τιμωρία, αφού ο Βάρσος είναι γεμάτος ιδέες.

platano-(10).jpg

Ο Παναγής και η Κατερίνα ζούνε την απόλυτη ευτυχία, μαζί με την κόρη τους. Την ευτυχία ζει και η Μάρμω, όμως, αφού ο Βάρσος την κάνει να γελάει με την ατελείωτη τρέλα του. Τι νέα απρόοπτα θα φέρει η ζωή στους αγαπημένους μας Πλατανιώτες, που δεν βρίσκουν ποτέ ησυχία;

platano-(6).jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Πέπη τραβάει τα πράματα στα άκρα και η Κατερίνα με τον Παναγή είναι σε απόγνωση. Την ίδια ώρα, ο Σίμος και ο Πετράν, που είναι αποφασισμένοι να την πιάσουν πάση θυσία, ζητάνε τη βοήθεια της Βαλέριας. Ο Ηλίας προσφέρεται να κάνει δώρο το ταξίδι του μέλιτος στον Σώτο και τη Σύλβια, στην παρέα όμως έρχεται να προστεθεί και η Καλλιόπη… με το ζόρι.

platano-(5).jpg

Ο Τζώρτζης και η Χρύσα αναλαμβάνουν δράση, για να σώσουν το μωρό τους, σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να το απαγάγει, ενώ η γιατρέσσα και ο δασονόμος προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, για το τι έχει συμβεί με τη Μυρτώ, για να μην προκαλέσουν αναστάτωση στο χωριό. Τι θα απαντήσει η Κατερίνα στον εκβιασμό της Πέπης, που δεν το βάζει κάτω με τίποτα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved