Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor All Star: Ο Γιώργος Κόρομι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor All Star: Πρώτη ασυλία της εβδομάδας και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έδωσαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι!

Στην ψηφοφορία είδαμε πως οι ψήφοι «παίχτηκαν» ανάμεσα σε Γιώργο, Τάκη και Μελίνα, πράγμα που σημαίνει πως αν τα spoilers πέσουν μέσα στο αυριανό νέο επεισόδιο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, που όπως λέγεται θα χάσει και πάλι την ασυλία, θα ψηφίσουν Μελίνα Μεταξά και Τάκη Καραγκούνια.

surviovr.jpg

Μένει μόνο να το δούμε.

Ένταση δημιουργήθηκε στο συμβούλιο για το... παραβάν!

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως το Survivor All Star θα μείνει για κάποιες ημέρες εκτός προγράμματος του ΣΚΑΪ λόγω των εκλογών. Συγκεκριμένα, θα προβληθεί μέχρι και την Τετάρτη ενώ δεν θα δούμε επεισόδιο Πέμπτης, ούτε Κυριακής. Μάλιστα, την Πέμπτη στις 21.00, το κοινό θα δει το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ιστορίες εκλογών».

survivor-(2).jpg

Ενώ την Κυριακή, 21 Μάη που είναι οι εκλογές το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα διαμορφωθεί ειδικά με ενημερωτικές εκπομπές από το πρωί έως αργά το βράδυ για την ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ούτε τη Δευτέρα 22 Μάη δεν θα προβληθεί το survivor all star, καθώς η ενημέρωση θα πρωταγωνιστεί και πάλι.
To survivor επανέρχεται στο πρόγραμμα του σταθμού από τις 23 του μηνός, όπου θα μπει στην τελική ευθεία, αφού μένει ένας μήνας για τον μεγάλο τελικό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved