Κωνσταντίνος Δέδες: Οι φήμες για σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το επικό σχόλιό του
Media

Κωνσταντίνος Δέδες: Οι φήμες για σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το επικό σχόλιό του

O Κωνσταντίνος Δέδες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Night Show και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι έκανε όταν άνοιξε την πρώτη του κλινική με δάνειο και δεν πατούσε άνθρωπος για δύο μήνες, αλλά και τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.


Αρχικά ανέφερε: «Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές για να την ανοίξουμε. Οπότε ξεκινάω εγώ και επί οκτώ εβδομάδες δεν πατάει άνθρωπος, δύο μήνες. Ούτε ένας. Μπήκε μια φορά ένας, εγώ ήμουν με ένα 20ευρω στην τσέπη. Χάρηκα εγώ ότι κάτι θα πάρουμε… και μου πούλησε ένα ημερολόγιο. Κι εγώ επειδή ήμουν ακόμα στο ξεκίνημα, ψάρι, το αγόρασα κι έμεινα με 10 ευρώ.».

Και πρόσθεσε: «Τον τρίτο μήνα που ο μπαμπάς μου μού πλήρωσε τα δύο πρώτα ενοίκια, μου λέει: “αγάπη μου, έκανες μία επένδυση αλλά εγώ είναι το τελευταίο ενοίκιο που σου πληρώνω, δεν σου δίνω άλλο”. Εκείνες τις μέρες λοιπόν είμαστε μαζεμένοι με παρέα άλλα 9 άτομα, εγώ ο 10ος στις Σέρρες και λένε θα πάρουμε λαχείο. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά. Μου λένε: “έλα μη μας το χαλάς”. Οπότε παίρνω εγώ ένα στην τύχη και ήμουν ο μόνος που κέρδισα. Κέρδισα 450 ευρώ, 400 ήταν το ενοίκιό μου και πλήρωσα τον Σεπτέμβριο. Οπότε ήταν γραφτό να μην το κλείσω το ιατρείο», είπε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι και πατέρα του παιδιού της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Κωνσταντίνος Δέδες είπε: «Είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη η Ζέτα. Το λιμάνι της το βρήκε φιλικά. Γελάμε με τα εξώφυλλα που μας θέλουν ζευγάρι με τη Ζέτα. Υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις με τέτοια εξώφυλλα. Ή γελάς ή αναρωτιέσαι “το τύπωσαν; το έβαλαν εξώφυλλο;”. Είμαστε χρόνια φίλοι. Με πήρε πολύς κόσμος να με ρωτήσει αν ισχύει μετά το εξώφυλλο. Αν το σκεφτείς ήρεμα αναρωτιέσαι αν μπορεί να γίνει και σε κάτι και πιο σοβαρό».
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved