Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανάρτησή της στο instagram
Media

Θύμα κλοπής η Μαρία Αναστασοπούλου - Η ανάρτησή της στο instagram

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου την οποία βλέπουμε καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ξαφνιαστήκαμε όλοι όταν είδαμε την ανάρτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος μας ενημέρωνε ότι της έκλεψαν το κινητό και ότι δεν μπόρεσε να λάβει βοήθεια από την τράπεζα όπου κάλεσε για το κλείδωμα του web-banking της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα» αποκάλυψε ότι της έκλεψαν το κινητό στην Κηφισιά όπου έπινε τον πρωινό καφέ της. Ένας νεαρός πλησίασε το τραπέζι της ζητώντας χρήματα και στη συνέχεια φεύγοντας πήρε το κινητό της χωρίς κανείς να το καταλάβει.

1675211731588-506850211-anastasopoulou.jpg

Η Μαρία Αναστασοπούλου αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι το κινητό της έκανε φτερά πήρε τηλέφωνο την τράπεζα για να προστατέψει τους λογαριασμούς της.

Ο εκπρόσωπος της τράπεζας όμως της είπε κάτι εντελώς παράλογο και έτσι η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να βρει άκρη μέσω αυτής της οδού.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέβασε την στιχομυθία με την παράλογη οδηγία της τράπεζας όταν απευθύνθηκε σε αυτήν για να μπλοκάρει την πρόσβαση στο web-banking.

1675199292864-684279504-anastasopoulou-1.jpg

Aκολουθεί το post της δημοσιογράφου:

«Πρωινός καφές στην Κηφισιά. Νεαρός πλησιάζει το τραπέζι ζητώντας χρήματα. Φεύγοντας παίρνει και το κινητό μου. Ακολουθεί επικοινωνία με την τράπεζα.
– Γεια σας, επειδή μου έκλεψαν το κινητό μου, μπορείτε να μου κλειδώσετε το web – banking;
– Λυπάμαι, όχι. Πρέπει να με καλέσετε από το κλεμμένο σας γιατί αυτό έχουμε καταγεγραμμένο στην τράπεζα.
– Ευχαριστώ πολύ.
– Γεια σας», έγραψε η Μαρία Αναστασοπούλου σε σχετική ανάρτηση στα stories του Instagram.

anastasopoulou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved