Εύα Αντωνοπούλου: Αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και πάει στο Οpen;
Media

Εύα Αντωνοπούλου: Αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και πάει στο Οpen;

Η δημοσιογράφος εξετάζει το ενδεχόμενο μετά τη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι του 2023 να μετακομίσει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open.

Tο επόμενο βήμα στην καριέρα της φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει η Εύα Αντωνοπούλου, η παρουσιάστρια του πολύ επιτυχημένου μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η φημολογία που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του «Happy Day». Έτσι, μετά από 14 χρόνια, η δημοσιογράφος εξετάζει το ενδεχόμενο μετά τη λήξη του συμβολαίου της το καλοκαίρι του 2023 να μετακομίσει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open.

Το OPEN έχει ξανακάνει πρόταση συνεργασίας στην παρουσιάστρια αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πάρει μεγάλες αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η πρόταση που της έγινε είναι για το κεντρικό δελτίο του Open, η οποία προφανώς είναι αρκούντως δελεαστική, σε ένα κανάλι που τις τελευταίες μέρες διακατέχεται από αβεβαιότητα μετά και την αποχώρηση Λάτσιου.

antonopoulou.jpg

Παρόλα αυτά, ο ενημερωτικός τομέας του όχι μόνο παραμένει σφιχτός αλλά είναι και ο πλέον επιτυχημένος ακόμα και μέσα στο ρευστό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η ψυχαγωγία.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στην προηγούμενη πρόταση που της είχε γίνει – όταν είχε αποχωρήσει η Νίκη Λυμπεράκη και αναζητούσαν αντικαταστάτρια- ο ΣΚΑΪ της είχε κάνει αντιπρόταση προκειμένου να την διεκδικήσει, όπερ και εγένετο.

Αυτή τη φορά όμως, παρά τις καλές σχέσεις της με τη διοίκηση του σταθμού, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για μία αλλαγή.

304990813_210949861266339_873669860971039811_n.jpg

«Θεωρεί η ίδια ότι έκανε την κύκλο της και μετά από 14 χρόνια είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα» ανέφερε η τηλεκριτικός προσθέτοντας πως πιθανότατα η δημοσιογράφος θα πάρει μαζί της και τον αρχισυντάκτη της στον οποίο έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η τηλεοπτική μετακίνηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved